• Despreniment al camí d'accés a les Torretes

  Aquest és l’estat d’accés a les escales que pugen a les Torretes. El despreniment d’una part del rocam ha deixat el camí d’aquesta manera. No és fa impossible el pas, però sí que genera cert perill per la inestabilitat del ferm. Els efectes del despreniment també són visibles a la part prèvia del camí, un cop superat el pont de fusta de la carretera.

 • Solució per als contenidors del carrer Sant Antoni amb Costa i Forneguera

  L’Isaac Manzano demana una solució per a l’acumulació de brutícia en els contenidors del carrer Sant Antoni amb Costa i Forneguera. També els de la vorera del davant de l’Hotel Continental [afirma que un contenidor és insuficient per a la quantitat de brossa que es genera]. I proposa que es tingui en compte la possibilitat del soterrament com s’ha fet en actuacions recents a la població [al davant de Correus].

 • Senyalització vial en males condicions al Rierany dels Frares

  En Carles Clemente fa notar que la senyalització vial de la cruïlla d’accés a l’autopista [Rierany dels Frares] està molt malmesa i que caldria repintar els senyals de terra. Afirma que genera un problema de seguretat perquè, tant els vehicles que tomben direcció Pineda com els que van cap a l’autopista envaeixen el carril contrari.

 • Camí d'accés al sector Capaspre-Bassa en mal estat

  En Francisco Fuentes ens envia aquestes imatges del tram d’accés al sector Capaspre-Bassa [afirma que hi té una finca, Parcela nº 11 del polígon 1 “Finca Mas Ballester”]. Assegura que, els dies de pluja, és molt difícil accedir-hi amb cotxe. El ferm està en mal estat i les canyes dificulten la circulació [assegura que fa poc hi va caure un ciclista]

 • Vorera malmesa per les arrels dels arbres a Bisbe Plàcid Crous

  La Virgínia Albin ens envia les fotografies [Bisbe Plàcid Crous, 45-47]. Les arrels dels arbres aixequen les rajoles. La vorera presenta aquest estat. No és l’únic cas que ha quedat registrat a elcalellometre per aquest motiu

  OBSERVACIONS RELACIONADES

  Vorera aixecada al carrer Veracruz
  Rajoles aixecades al carrer Santos de Maimona
  Rajoles aixecades al carrer Balmes

   

 • Font sense aigua a la Plaça Lluís Gallart

  L’Albert Lacomba ens envia aquesta imatge. Diu que la font de la Plaça Lluís Gallart no raja aigua.

 • Reixa de clavegueram obstruïda

  En Jaume Torrent ens envia aquestes dues fotografies d’una reixa de clavegueram, que els dies de pluja, no empassa l’aigua. Afirma que està situada al carrer Riera, a l’alçada del Restaurant Melodys. Diu que es genera un bassal d’aigua important que, quan hi passa un cotxe, esquitxa els vianants i les façanes dels edificis.

 • Gronxador de pneumàtics molt perillós al Pati de l'Òs

  En Joan Bresolí alerta d’aquest gronxador en mal estat i del trau que va provocar a una nena petita. Es tracta de l’àrea infantil del Pati de l’Òs. El ferro d’un dels pneumàtics va impactar amb força al front de la nena, provocant-li un trau considerable.

 • Vorera estreta i inclinada al carrer Bruguera, entre Ànimes i Amadeu

  En Carles Clemente en demana una revisió, diu, tenint en compte que els últims anys s’han arranjat les voreres de la ciutat. I afegeix, de forma textual “aproximadament a l’alçada del número 168, la vorera sembla dissenyada per escopir el vianant sobre la calçada i ser atropellat, donat el gran pendent que hi ha“. Conclou “crec que seria una gran millora si es pogués anivellar aquest tram“.

 • Canalització d'aigua perillosa al Pati de l'Ós

  En Ramón Texidó ens envia aquesta imatge. És del forat d’una canalització d’aigua a la zona de pícnic del Pati de l’Ós. Al seu parer, és massa gran (la quantifica en uns 40 centímetres). Diu que té un risc potencial que hi pugui caure algun nen petit.

 • Parada de taxi que priva la visibilitat

  L’Albert fa notar que, a la parada de taxis de l’estació, una de les places treu visibilitat als conductors que han de fer el ‘cediu el pas’. Assegura que provoca ensurts, perquè s’ha de sobrepassar la línia i avançar, en excés, la part davantera del vehicle.

 • Despreniment sense actuació a Can Carreras

  En Raúl Gutiérrez ens fa notar que fa dies que hi va haver despreniments a la carretera d’accés a Can Carreras. La zona va ser senyalitzada, però sense cap mena d’actuació més. Afirma que és una zona perillosa, amb una altura de 20 a 20 metres. Mostra el seu neguit pel fet que la carretera es poguès ensorrar.

 • Claveguera embussada al carrer Delfina Dolz

  La Magda Artigas ens envia aquesta imatge de la claveguera. Els dies de pluja no empassa l’aigua, perquè està completament embussada. És a la zona de la Muntanyeta. Afegeix, que no és l’única que es troba en aquesta situació.

 • Pintura aixecada en una àrea de zona blava al carrer Sant Pere

  L’observació la fa en Jordi Bosch. Situa l’àrea blava, amb la pintura aixecada, a l’alçada de la Fàbrica Llobet.

 • Manteniment de la coneguda com a 'zona hotelera'

  En Josep Maria Llauger demana si els pressupostos d’aquest any tenen prevista alguna partida per al manteniment de la coneguda com a ‘zona hotelera’ de la ciutat. Afirma el següent: “aquesta nota és perque s’informi de quines intervencions estan previstes ja que moltes voreres, equipaments i carrers es troben en molt mal estat de CONSERVACIÓ;  l’any passat hem tingut caigudes i accidents per aquest motiu, apart del mal aspecte i deteriorament que viu el barri on es concentra la major part del turisme”.

 • Ferm en mal estat a la cruïlla entre Sant Antoni i Cervantes

  En Pepet Grillat ens fa arribar a través del twitter aquesta imatge del mal estat en què es troba aquesta cruïlla i avisa del perill que comporta per als vianants i per als ciclistes.

  EN PROCÉS. L’Ajuntament ens envia aquest plànol amb les actuacions previstes per a aquest mes de gener.

 • Sostre rovellat en un pas soterrani de l'N-II

  En Xavier Miró ha penjat aquestes dues fotografies al facebook de l’estat en què es troba el sostre d’aquest pas soterrani. És el que passa per sota l’N-II a l’alçada de la Llar d’infants i la Fàbrica Llobet-Guri.

  EN PROCÉS. L’Ajuntament informa que, de moment, “han retirat les dues planxes fetes malbé i que, passades les festes, procediran a la restauració completa”. Se’ns diu que es canviaran la totalitat de les planxes (8) i que s’arrenjaran els dos canals de desaigüe i les filtracions. Posteriorment, es pintarà de nou. Les fotografies les aporta en Xavier Miró a través del seu facebook.

 • Rajola de ferro desapareguda al carrer Amadeu

  En Josep Maria Torrent ens informa que al carrer Amadeu, al número 114, hi falta una rajola de ferro. Ha hagut de tapar el forat amb un con de la seva propietat.

 • Calendari solar del Passeig Manuel Puigvert deteriorat

  La fotografia ens l’envia en Xavier Mayugo. Diu que fa temps que el rellotge del calendari solar presenta aquest “aspecte llastimós”.

 • Mala senyalització a l'aparcament de la Riera Capaspre

  En Jaume Planas viu a la Riera Capaspre i ens fa aquesta observació: “observo contínuament com els conductors/turistes/visitants de la nostra ciutat busquen aparcament en aquesta zona. Segurament el nostre visitant no té prou poder econòmic per poder abonar un aparcament de pagament. En aquesta zona no hi ha indicadors clars d’on pot deixar el seu vehicle. És cert que hi ha un aparcament de pagament just al costat de la Riera Capaspre, però al meu entendre ofereix una pobre imatge“. I es pregunta el següent: “Si som una ciutat turística, no hauríem de tenir més cura dels aspectes estètics i de la informació, pensant en els nostres visitants?”

 • Parquímetre mal ubicat a l'avinguda del Parc Dalmau

  En Joan Albert Arnau ens envia la fotografia d’aquest parquímetre. Diu que cada vegada que algú vol treure el tiquet per a la zona blava, necessita baixar a la calçada. I demana si no és possible de donar-li la volta, per tal d’evitar algun problema.

 • Forats a la carretera d'Ortsavinyà

  En Narcís Marrè ha prés aquestes imatges de l’encreuament entre la carretera d’Ortsavinyà – Hotel Osiris – Pins Can Patuel, just a l’STOP. Són notoris els forats que s’han fet a l’asfalt. I demana una solució donat que és un punt de força trànsit.

 • Solució per evitar que la gent es coli a l'estació de RENFE

  L’Albert Clapés ens ha enviat aquesta fotografia del desperfecte originat al seu vehicle, perquè una persona el va fer servir de trampolí per no pagar el bitllet de tren. I afirma el següent: “tinc un bony al cotxe, provocat per un ‘nanu’ que es volia colar a l’estació saltant la barana. El vaig enganxar de ple, perque va utilitzar el cotxe de suport per saltar. Va marxar corrents i no el vaig poder identificar. Tinc denúncia feta. Es podria gestionar el tema del tancat de l’estació? La gent es cola que dóna gust”.

 • Soroll per la neteja dels contenidors soterrats del carrer Indústria amb Església

  L’Esther Ordóñez demana un canvi en l’horari de la neteja dels contenidors soterrats que estan situats al carrer Indústria amb Església. Afirma que, normalment, es fa cap a les 6.30h del matí. Però, que, puntualment també s’ha fet algun dia, entre setmana a les 6 del matí. Deixa constància del soroll que genera, a aquelles hores, la neteja dels contenidors amb aigua a pressió: “aixecar els contenidors, gran soroll de l’aigua, baixada del mecanisme…”

  I fa la següen observació: “entenc que és un servei imprescindible, i que no es pot fer en “hora punta”. Però cal despertar-nos a les 00h, i a les 6.00, sigui dia festiu o laboral? De debó no hi ha cap altre opció? (per què, a l’estiu, evidentment no es poden tancar les finestres per minimitzar el soroll…)”

 • Canalitzacions de desaigüe en mal estat als carrers Ànimes i Bruguera

  Imatges preses per elcalellòmetre. Les dues primeres són del tram del carrer Ànimes comprés entre Jovara i Anselm Clavé. Els últims dies, la gent l’ha senyalitzat per evitar ensopegades. I la tercera fotografia és d’una incidència que el maig del 2012 ja va ser reparada. Al carrer Bruguera, entre Ànimes i Sant Pere.

 • Lavabos bruts al passeig de mar

  En Jaume Planas fa una doble observació sobre la netedat dels lavabos mòbils del passeig de mar. La primera té relació amb l’última revetlla popular que s’hi ha celebrat (10 d’agost del 2013)…

  1. “els WC estaven tancats i només n’hi havia un d’obert, el de minusvàlids, exterior i crec que en diuen ORGÀNICS. L’afluència de gent a la Revetlla va ser espectacular i us podeu imaginar la situació creada, SOBRETOT PER LES SENYORES. L’enuig de la gent era evident i els comentaris poc favorables al/als responsable/es. Seria bo que l’Ajuntament tingués previst aquest tema els dies de revetlla, que en són molts al llarg de l’any”.

  2. “fa dies que observo els vianants del camí de la platja el rebuig a utilitzar el WC “QUÍMIC” que hi ha situat davant la caseta que la policia local té a la platja. També sento les olors que desprèn aquest WC a varis metres de distància. Al costat hi ha la “BANDERA BLAVA” de la qualitat de la platja”.

  PREGUNTO:
  1.- Es netegen i quan?
  2.- Són estètics i pràctics aquests WC a la platja amb la temperatura que agafen?
  3.- Si hi ha guinguetes a la platja, cal aquests WC?
  4.- L’encarregat de vigilància de la platja en té cura del seu aspecte?

 • Il.luminació dels fanals del passeig de mar, a l'alçada del barri de Pekín

  L’Albert Arcas ens fa la següent observació i comparativa sobre la difusió de la llum que fan els fanals ubicats a la zona de les palmeres del passeig de mar, a l’alçada del barri de Pekín (fanals que van ser traslladats del cementiri vell): “Al passeig de les palmeres al barri de pequin es van canviar els llums no fa massa anys per uns que fan llum per l’hemisferi superior, visible des dels pisos. Tal i com marca la normativa de la Generalitat seria adequat posar-los de l’estil dels que hi ha instal·lats als pins per tal de poder evitar la contaminació lumínica”.

 • Font sense aigua a l'àrea infantil dels Eucalíptus

  Aquesta és la imatge que ens envia en Gabriel Belvedere, per descriure la localització de la font.

 • Forat a la vorera del carrer Cervantes número 30

  En Lluís Valls ens envia aquesta fotografia, en què s’observa un forat perillós de cara als vianants. I ens diu això: “a la fotografia no s’aprecia bé, però el forat que hi queda per algun tipus de connexió (aigua?) és prou gran com perquè la gent s’hi pugui fer força mal“.

 • Deixalles abandonades freqüentment al número 30 del carrer Sant Joan

  En Gabriel Martí ens fa arribar, a través del twitter, aquest acte d’incivisme. Diu que els veïns del número 30 del carrer Sant Joan, posen les seves deixalles a la porta del número 32. Assegura que l’acció es repeteix, i que aquesta vegada han estat mobles, però que d’altres hi deixen les deixalles. Demana una solució per acabar amb aquesta imatge que qualifica de “deplorable” i que afecta el seu comerç.

  SOLUCIONAT/PENDENT. L’Ajuntament té una explicació al perquè es van acumular els mobles que en Gabriel Martí va fotografiar. Llegiu el comentari.

  El cas es reobre. Tot i l’explicació donada per l’Ajuntament, en Gabriel Martí insisteix i envia una nova imatge de les deixalles acumulades. Aquesta és la fotografia

 • Cabina telefònica que obstaculitza el pas al carrer Turisme

  En Ramón Texidó fa notar que, després d’una ampliació de la vorera del carrer Turisme (amb el carrer de Mar), la cabina telefònica ha quedat al bell mig. Demana si és possible que sigui retirada, pel fet que genera un obstacle per als vianants.

 • Sot a la Riera Capaspre

  En Jaume Planas ens fa notar del mal estat d’aquest sot a la Riera Capaspre. Informa que ja va demanar-ne la reparació fa un temps i que es va cobrir amb una mica d’asfalt. Després d’un dia plujós, la situació és la que ens mostra la imatge.

 • Carrer Colon a les fosques

  En Jordi Folgado ens ha fet arribar aquestes fotografies de la foscor del carrer Colon. Diu que, en una setmana, els ha marxat la llum tres vegades. I diu, textualment el següent: “és veritat que hi ha hagut tempestes i en moments així qualsevol cosa és possible, oi? …un mal llamp, o l’excés d’humitat que afecta els electrodes. És el que ens diu el policia que agafa el telefon ben educadament, per acabar aconsellant-nos que ho notifiquem al Calellòmetre”. Diu que passa sovint, independentment de l’estació de l’any i que, un cop han trucat a la policia la llum torna a il.luminar el carrer, “sense rebre cap explicació tècnica de ningú”.

  Diu que és una situació que passa des de fa anys als carrers Colon i Barcelona i afegeix: “ens neguem a pensar que se’ns tracta diferent per la nostra localització a la ciutat”.

 • Taques d'oli a la via pública

  La Carme Guri fa notar la presència de dues grans taques d’oli o de greix en diferents punts de la ciutat. La primera, a la zona del Monument del Barça. I la segona, al carrer Anselm Clavé, 58 (una zona en obres actualment). Demana si és “exigible i sancionable”, fer-se càrrec de la neteja dels carrers un cop s’hi ha fet algun tipus d’intervenció.

 • Planxes de ferro i jardineres del carrer Jovara

  La Dolors Forest ens fa arribar aquestes fotografies d’unes planxes de ferro situades al carrer Jovara, cantonada amb Bartrina i Romaní. Des de l’equip de elcalellòmetre.cat, Dolors, t’hem de dir que a l’últim ple (12.02.2013) se’n va parlar. El tinent d’Alcaldia de Territori i Medi Ambient, Jordi Sitjà va explicar el següent: “és una mesura provisional i sabem de les queixes dels veïns pel soroll; la manta és una solució per amortir-lo; és evident que s’ha de solventar i s’aprofitarà l’actuació que s’està fent als carrers pròxims; el pròxim mes estarà tancat el carrer Jovara durant uns quinze dies per actuar sobre la cruïlla de Jovara amb Batlle i s’acabarà amb el problema”.

  Aquestes són les fotos enviades per la Dolors

  A més, també ens envia unes fotografies de les jardineres flotants del carrer Jovara. Demana una actuació perquè enten que estan molt oblidades

 • Jardineres desaparegudes al Parc Dalmau

  En Jordi Verdura ens envia la següent fotografia. Diu que han desaparegut dues jardineres de fusta, que estaven falcades en un pilar de formigó. Són a la pujada de la Minerva, a l’alçada del pavelló. No és la primera vegada que hi ha robatoris de fusta. Caldria saber si és el cas.

 • Plataner corcat pròxim a la Riera Capaspre

  En Xavier Mayugo ens envia aquestes imatges d’un dels plataners del carrer de mar, pròxim a la Riera Capaspre (diu que és davant de la baixada a la platja). Fa notar que està corcat per la base i que en cas de temporal, podria caure. Diu que “pagaria la pena comprovar quin grau de seguretat ofereix per els vianants i els cotxes en circulació”.

 • Pas soterrat al carrer Francesc Bartrina amb problemes d'aigüa

  La Mercè Blasco, a través del Facebook, ha enviat aquestes fotografies del pas soterrani que connecta el carrer Francesc Bartrina amb el Passeig de Mar, per sota de la via. Diu que, independentment que plogui o no, sempre hi ha aigua. Un fet que s’agreuja, els dies de pluja. Observa també que no té il.luminació i que, alguna vegada, s’ha trobat escombraries escampades.

 • Asfaltat en mal estat a la confluència de Jovara amb Bartrina

  La fotografia ens l’envia la Carme Guri a través del twitter (@carmeguri). S’observa el mal estat del ferm entre les dues tapes del clavegueram.

 • Demanda d'una porteria de futbol a la Plaça Bartomeu Barceló

  En Marc Alcaraz es posa en contacte a través del Facebook per demanar una segona porteria de futbol per a la Plaça Bartomeu Barceló, com ja existia fa un temps. Assegura que, com que no hi és la porteria, els nens juguen a les voreres i causen molèsties al veïnat. Acompanya l’observació d’aquesta fotografia.

 • Demanda de pilones a la parada d'autobusos

  En Marçal Mora ens envia aquesta fotografia d’un autocar fent marxa enrere a la zona d’estacionament d’autobusos de la carretera (a l’alçada d’una gran superfície comercial). Observa que, en la maniobra, els vehicles envaeixen la vorera amb el conseqüent perill per als vianants que hi puguin ser en aquesta zona. Demana la col.locació de pilones, com indica a la foto.

 • Forats al paviment de l'Hospital

  A través del twitter, en Raül Garcia ens ha fet arribar aquestes dues fotografies del paviment de l’Hospital (entenem que és la zona d’aparcament). No especifica exactament on es troben els forats que caldria cobrir.

 • Brutícia a la Plaça de Bartomeu Barceló i aparcament de bicis conflictiu al carrer Joan Fuster

  La Juanita Aravena s’ha posat en contacte amb nosaltres per fer notar la brutícia que s’acumula al voltant dels contenidors d’escombraries (les fotos 1 i 2 han estat preses el 2 de setembre del 2012). Afirma que només es netegen les voreres que donen a les cases unifamiliars i que no es fa el mateix amb les del costat del parc. A més, demana que els responsables de la vegetació de la plaça puguin fer un cop de vista a la zona enjardinada. Assegura que fa temps que no es rega. I afegeix si es pot retirar el pàrquing de bicicletes del carrer Joan Fuster, davant del número 13. Afirma que els lladres fan de les seves, fins i tot en ple dia. Demana que, si es pren la decisió, si pot ser substituït per un banc per a la gent gran.

 • Bancs desfalcats a la Plaça dels Països Catalans

  En Marçal Mora ens envia aquestes fotografies. Diu que alguns bancs, no tots, tenen les potes desfalcades i es mouen quan t’hi asseus. Afirma que s’han descollat o bé, el ciment que els subjecta, ja no fa força.

 • Punt conflictiu de recollida d'escombraries a l'aparcament de Francesc Bartrina

  La Mercè Blasco ens fa notar a través del facebook, que el tancat de fusta que s’hi ha instal.lat per evitar l’efecte visual dels contenidors, amaga també la imatge que s’hi veu al darrera (fotografia nº1). Les bosses d’escombraries, el menjar acumulat a terra i les pixarades estenen la pudor per la zona. En un altre punt de la ciutat, al carrer Moragas (a l’alçada de la Residència Mar i Sol), en Cabe James observa també que molt sovint s’hi acumula brossa que no toca en aquest punt de recollida (fotografia nº2).

 • Brutícia a la platja

  En Pere Clopés ens envia aquesta imatge captada a la platja, a l’alçada de la Riera Capaspre. S’oberva com la gent deixa amb total impunitat tots aquests residus, sense recollir. Demana si accions d’aquest tipus no es poden penalitzar.

 • Moto abandonada en un solar al carrer Doctor Vivas

  En Joan Alcaraz ens envia aquestes fotografies d’una moto abandonada en aquest solar del carrer Doctor Vivas, cantonada amb Joan Fuster. Diu que cada vegada que es netegen les canyes (com s’observa a la fotografia nº1), queda al descobert aquesta motocicleta abandonada. Demana si es pot retirar, perquè ja fa anys que hi és.

 • Arbres sense podar al carrer Bisbe Plàcid Crous

  L’Enrique Picallo fa notar que en un tram del carrer Bisbe Plàcid Crous (entre Joan Corominas i Santos de Maimona), no s’ha efectuat la poda de l’arbrat. Les branques han crescut molt i gairebé toquen a terra. Explica, i ho demostra amb les fotografies, que sí que s’ha fet la poda en el tram que va fins al carrer Veracruz. Demana una resposta o bé una solució.

 • Brutícia al paviment del carrer Sant Joan

  En Josep Barri posa com a exemple la brutícia existent al paviment del carrer Sant Joan per denotar que els carrers de Calella han patit el que ell qualifica com a “deteriorament en la neteja”. L’exemple, diu, és el des les papereres que es mostren a les fotografies: “el nou paviment del carrer de Sant Joan que ja de per sí mateix “bruteja”, però que degut a la disminució del ritme de neteja en deixa mostres evidents. Aquí tenim aquesta paperera que serveix, apart de per llençar-hi papers, perquè hi facin les seves necessitats els gossos i algun altre animal de quatre potes. Si ningú la mou i neteja el voltant, l’efecte és… fastigós”.

 • Bosses d'escombraries en una paperera del carrer Bartrina

  L’Àngel Pérez fa notar que aquesta paperera del carrer Francesc Bartrina, a l’alçada del número 8, s’ha convertit en un abocador d’escombraries. Afirma “per culpa d’alguns veïns poc cívics; és una vergonya trobar sacs d’escombraries surant per sobre i això és cada dia”. I afegeix que, “com la paperera ha perdut la seva utilitat principal, no faria res que la traguessin“. També ens envia una fotografia del forat, on abans hi havia un arbre. Diu, “ara és un cendrer gegant amb poc sentit útil, cap senti estètic i gran perill pels vianants que podrien ensopegar fàcilment“.

 • Tanca a terra al davant del Tanatori

  En Julio Tardío ens fa arribar aquestes dues imatges de la tanca que delimita el solar que hi ha al davant del Tanatori. Demana una solució per evitar que qualsevol persona hi pugui caure pel desnivell que dóna al solar. Cal dir que la seva observació, s’afegeix a la que ja va fer en el mateix sentit, la Laura Janer l’11 d’abril del 2012.

   

 • Cruïlla amb poca visibilitat

  La Montse Pérez fa notar que la cruïlla del carrer Sant Pere amb Jovara té poca visibilitat. Avisa que hi ha un senyal de ‘cediu el pas’, però que és perillós perquè els vehicles que venen per Jovara no frenen mai. És per això que demana si es podria garantir la visibilitat amb un mirall situat al xamfrà dels dos carrers.

 • Vorera aixecada al carrer Veracruz

  En Xavier Càliz ens fa arribar aquesta fotografia en què s’observa com les arrels de les mèlies aixequen completament la vorera. Si recordeu és el mateix problema generat al carrer Santos de Maimona, molt pròxim.

 • Furgoneta mal aparcada de forma reiterada

  En Francesc fa notar que aquesta furgoneta sempre està aparcada al carrer Sagnier, fent us del cartell que situa al vidre del vehicle. Demana que l’obligació de pagar per aparcar sigui la mateixa per a tothom.

   

 • Zona reservada a les bicicletes envaïda per les motos

  La Gillian Ibbotson fa notar que aquest aparcament reservat a les bicicletes (situat al carrer Bruguera amb Costa i Forneguera), molt sovint està envaït per motocicletes, com demostren les imatges. Alguna d’elles per espais llargs de temps. Parla de dies. Demana una solució.

 • Pas de vianants sense adaptar per a les cadires de rodes

  En Carles Clemente ens fa arribar aquesta imatge d’un pas de vianants situat al Rierany dels Frares, cantonada amb el carrer Monturiol. No està adaptat per a la gent que va en cadira de rodes i diu que: ‘més d’un cop he vist les dificultats que té una persona gran que va en cadira de rodes, i que no pot pujar aquesta vorera… La solució que troben és anar a buscar el pas accessible que es veu a l’alçada del senyal de trànsit de 30Km, amb el perill que això comporta‘. Demana si seria possible adaptar-lo.

 • Circulació al carrer Sant Joan

  En Gabriel Martí fa notar que la circulació de vehicles pel carrer Sant Joan ha anat a pitjor, des què es va tancar el carrer al trànsit i es va fer per a vianants. Diu que tant, si el carrer és obert com si és tancat, els cotxes pugen en contra direcció (de mar a muntanya). Adjunta una fotografia d’un vehicle que ho va fer i que impedia el pas a un veí, que volia tancar el seu cotxe a l’aparcament. No ho va poder fer perquè el tot terreny, li ho impedia.

 • Actuació en un edifici abandonat a la Plaça Catalunya

  L’Alejandro viu a la Plaça Catalunya i ens fa notar que l’antic hostal està en un estat d’abandonament total. La construcció està ocupada per coloms, que l’omplen de brutícia. Un fet que, segons ell, provoca la presència d’insectes i mosques. És per això que demana a l’Ajuntament que insti els propietaris a què facin una neteja i que el tanquin, i sinó, que el mateix consistori pugui actuar d’ofici. Afirma que, a les portes de l’estiu, amb la calor, la situació s’agreuja.

 • Tanques que ocupen la vorera al carrer Jovara

  La Lídia Pidemunt fa notar que alguns veïns del carrer Jovara es veuen afectats per les tanques que els operaris fan servir a l’obra del carrer Amadeu amb Jovara. I diu que “no tenen cap inconvenient en què la zona de càrrega i descàrrega es faci servir per guardar el material, eines, abocadors, etc de l’obra”. Afegeix que l’únic que demanen és que no s’ocupi la vorera perquè tenen problemes per circular-hi, ja que dificulten el pas dels vianants. L’estretor de la vorera dificulta el trànsit per a les persones. Afegeix: “s’ha demanat als operaris, de bona manera, que si us plau retirin les tanques i no hem obtingut resposta. Per tant, agrairíem si es pot fer alguna gestió”.

 • Jardinera perillosa al laberint de La Gàbia

  En Xavier Dosil fa notar que aquesta jardinera és molt pròxima a una de les sortides del laberint on juga la mainada. Diu que existeix la possibilitat real de fer-se un cop i recorda que fa un temps estava més endarrerida, a l’alçada de l’altra que es veu a la imatge.

 • Arbre desfalcat al carrer Jovara

  La Carme Guri ens fa arribar, via twitter, aquesta imatge d’un arbre gairebé desfalcat de la jardinera que ocupa al carrer Jovara número 42. S’observa com la sorra es perd.

 • Pilona tombada al carrer Barcelona

  En Ramón Texidó envia aquestes dues fotografies d’aquesta pilona doblegada al carrer Barcelona, segurament per un cotxe.

 • Tanca caiguda al davant del Tanatori

  A través del Facebook, la Laura Janer ens fa notar que la tanca provisional que hi ha al davant del Tanatori, sovint és a terra per l’efecte de les ventades o alguna altra circumstància. Afegeix que li dóna un aspecte de deixadesa al lloc que delimita i el seu entorn.

 • Rajoles aixecades al carrer Santos de Maimona

  La Noemí Navarro fa notar que les arrels dels arbres fan aixecar les rajoles en diferents trams del carrer Santos de Maimona. Afirma que els arbres que es van plantar ara fa 9 anys, no són els apropiats i la situació és la que demostren les imatges.

  L’Enrique Picallo afegeix noves imatges. Al carrer Bisbe Plàcid Crous (molt pròxim a Santos de Maimona), les arrels dels arbres també aixequen les rajoles i el ferm.

   

 • Despreniment a La Torre

  La Carme Guri ens enviat aquestes dues fotografies (preses diumenge, 18 de març cap a la una del migdia), d’aquesta peça ornamental que ha caigut a terra, al costat de la porta d’entrada a La Torre.

 • Joc malmès al Pati de l'Os

  Aquestes imatges són de dos dels jocs del Parc infantil del Pati de l’Os. A les tres primeres, s’observa com l’ancoratge ha cedit perquè el forat de fusta s’ha fet gros. La corda cau. I al segon, li falten les peces de suport on s’agafen els nens per enfilar-se.

  SOLUCIONAT… És una solució en part. L’ancoratge ha estat restaurat. Falta recuperar les peces de suport de l’altre joc infantil perquè la mainada s’hi pugui enfilar.

 • Zona oblidada al carrer Doctor Vivas

  L’Enric Ibars Valls ens fa arribar a través del facebook, aquestes dues imatges del carrer Doctor Vivas (a l’alçada del número 1). És una zona que ell qualifica com a oblidada. S’observa com les esllavissades provoquen que la vorera quedi envaïda per la sorra després dels dies de pluja.

 • Fanal sense llum i tram sense il.luminació al carrer Colon

  L’Andrés s’ha posat en contacte amb elcalellometre.cat perquè el fanal situat a la cantonada dels carrers Colon i Sant Jaume fa bastant de temps que no funciona. Aprofita també per demanar si en el tram de carrer que va de Colon fins a Sant Isidre (fotografia nº2), es podria instal.lar alguna farola. Assegura que amb la foscor, fa respecte passar-hi.

 • Sotrac al carrer Joan Corominas amb Vigneaux

  La Montse Anula fa notar que a la cruïlla del carrer Joan Coromines i Vigneaux, amb el carrer Sant Jaume (N-II) fa ja uns mesos que van arreglar una avaria d’aigua. Afirma que el sotrac encara no ha estat cobert, és força pronunciat, i això agreuja el malmès ferm.

 • Cable elèctric tallat al Passeig Manuel Puigvert

  En Dani Janer ens fa arribar aquestes dues fotografies. Són d’un cable elèctric que duu el corrent a unes pilones lluminoses i que està completament tallat. Segons indica, es troba a l’alçada de les porteries de l’handbol platja, al tram final del Passeig Manuel Puigvert.

 • Brutícia a les platges

  En Gabriel Belvedere demana una mica més de cura amb el nostre entorn. Les imatges constaten la brutícia que omple les nostres platges. Diu això: “m’agrada molt anar a caminar per la platja, o portar el meu fill a jugar a l’hivern els dies assolellats. Però és una pena no poder-ne gaudir pel fet que no hi ha turistes. Molta d’aquesta brutícia és producte de pescadors, un altre tant de gossos, i un altre de gent a qui simplement no li importa”. Es demana si les platges es netegen fora de l’època d’estiu.


 • Degradació al Parc Dalmau

  En Gustau s’ha fixat en l’estat en què es troba aquest espai del Parc Dalmau. Les imatges demostren la degradació existent, tant en l’escultura que queda com en la barana construïda a base de totxanes. N’hi falten la majoria. A més, en una de les columnes, tampoc hi és l’altra escultura.

 • Obres inacabades al Parc Dalmau

  L’Albert Arcas ens fa arribar aquestes dues fotografies de dues zones del Parc Dalmau que estan oblidades. D’una banda, el forat que queda al descobert a la zona dels dipòsits d’aigua. Diu que ja fa temps que es va obrir i no s’hi fa res. I de l’altra, una zona als dipòsits de l’antiga Creu dels Caiguts, que no s’ha acabat de tancar.

 • Font de les Torretes molt malmesa

  La font de les Torretes ha quedat completament degradada. Diferents persones ens han fet arribar fotografies del seu estat actual. Fa uns dies, va ser l’Albert Arcas (fotografia nº2), qui ens avisava de l’absència del cap de la font. I últimament, la Lupe Canosa ens n’ha fet arribar una altra (fotografia nº3), en què es confirma que també ha desaparegut l’aixeta. A continuació us deixem les fotos en què s’observa l’evolució dels desperfectes. Què li passa a la font?.

 • Aigua que es perd al rec automàtic de la Plaça Concepció Vila

  L’Emilio López avisa de la pèrdua d’aigua del rec automàtic per degoteig instal·lat fa uns mesos a la Plaça Concepció Vila. L’aigua excedent forma un rierol que arriba fins a la vorera transitable i també a la carretera. A banda d’alertar de l’aigua que es perd, també recomana una solució perquè el toll pot glaçar-se de matinada, amb el perill que això comporta.

  SOLUCIONAT (en un primer moment)Com s’observa a la imatge, el rec automàtic ja no perd aigua. La imatge ens l’envia l’Ajuntament. Bona feina!!!

  Després de la reparació inicial, la Montse Anula ens fa notar que l’aigua es torna a perdre i ens mostra aquesta imatge…

 • Zona de les Torretes: font sense aigua i escales d'accés envaïdes per la sorra

  La primera de les dues imatges és la de l’escala d’accés a les Torretes. Completament coberta per la sorra que es desprèn dels costats. No és la primera vegada que passa i s’avisa de la perillositat d’aquesta sorra que és propícia a les relliscades. La foto l’ha penjada al mur del facebook, en Joan Ferrer. I la segona, ens la fa arribar l’Albert Arcas. És de la font que hi ha a les Torretes. No en raja aigua i ara, a més, ha desaparegut el cap de l’estructura. També s’observa com hi falta la placa que cobreix la presa de l’aigua. Queda al descobert un forat que es fa perillós.

  SOLUCIONAT… Una part. L’escala ja està neta de la sorra despresa. A la font, encara li falta el cap de l’estructura.

 • Anomalies a les àrees infantils del Parc Dalmau

  L’Albert Arcas ens envia aquestes fotografies dels dos parcs infantils al Parc Dalmau. La primera és d’un gronxador despenjat als pins. Com s’observa, una de les cadenes que el subjecta està trencada. I les altres tres fotografies són del Pati de l’Os. Es veu com falten les tres portes del tancat de fusta.

  SOLUCIONAT… Pel que fa al tema del gronxador. Inicialment, va ser retirat. Posteriorment, un cop reparat, ha estat ubicat novament.

 • Rajola perillosa a la Plaça Vicenç Ferrer

  En Miquel Pérez ens fa arribar, via twitter (@miqpersu), aquesta imatge de la Plaça Vicenç Ferrer. Una de les rajoles, al costat del parc infantil, està totalment desfalcada. Amb perill de caure i que faci mal a la mainada.

 • Enrajolat malmès a la Riera de Capaspre

  L’Emilio López ens fa arribar aquesta fotografia de l’enrajolat de la Riera, a l’alçada del carrer Turisme. El pas dels vehicles per aquest tram ha malmès les rajoles que, com s’observa, han quedat desnivellades i enfonsades. Alerta que les rajoles són inestables i són un perill per als vianants i també per als vehicles de dues rodes.

 • Tram de vorera sense enrajolar al carrer Doctor Vivas

  En Joan Masvidal ens fa arribar aquestes imatges d’aquest tram del carrer Doctor Vivas que està sense enrajolar. Afirma que els dies de pluja es fa un bassal important que fa inviable transitar-lo.

 • Escocells fets malbé al Passeig Manuel Puigverd

  Tot passejant pel Passeig s’observa com algun dels escocells que fan de contorn dels àrbres estan deteriorats. És el cas d’un que està situat aprop de la Gàbia (des del bar, mirant cap a Pineda, a l’alçada del tercer fanal i en el passadís que toca a mar). Està doblegat i s’aixeca de terra amb el consegüent perill (imatges 1 i 2). Els altres dos estan situats en el mateix passadís, ja gairebé a l’alçada del pas a nivell. Són una mostra a l’atzar de l’estat en què es troben alguns d’aquests escocells.

 • Problemàtica al pipican dels eucaliptus

  La Sandra s’ha posat en contacte amb elcalellòmetre per fer-nos arribar la següent observació: la concentració de gossos al pipican dels eucaliptus, bàsicament a les nits, afecta el descans dels veïns (ella fa menció a uns amics que viuen al carrer Anselm Clavé). Assegura que l’observació ja ha estat traslladada a l’Ajuntament, que ja els ha promès una solució.

 • Millora en la vorera d'accés a la Muntanyeta

  Aquest és l’estat que mostren les fotografies de l’accés a les instal.lacions de la Muntanyeta, des del darrera de la Fàbrica Llobet Guri. La Clara Puig ens les ha fetes arribar i demana una millora de les voreres que, com s’observa, són plenes de pedres i matolls.

 • Dificultats en l'accés amb nens a l'Escola Salicrú

  L’Elisenda torna a posar-se en contacte amb elcalellòmetre per afegir més fotografies a la seva observació de fa un temps. Afirma que, a més de la brutícia acumulada en el trajecte per accedir a l’Escola Salicrú, es troba també amb els següents problemes…

  1. Una reixa en molt mal estat, al costat del lloc destinat als autocars Calella (imatge nº1).

  2. La presència de cotxes mal estacionats, que obliguen els vianants a circular per la calçada amb el perill que això comporta tenint en compte la presència de nens i nenes que van a escola (imatges nº 2,3 i 4).

 • Vehicles de neteja sorollosos

  En Carles Clemente demana una millora del servei d’hidrogenerador (neteja amb aigua a pressió) dels vehicles de la neteja de la via pública. Es demana si cal un vehicle tant sorollós que estigui en funcionament a dos quarts de set del matí. Recorda que el nou concurs de concessió és fa a finals del 2011-2012 i que seria un bon punt a tenir en compte: vehicles menys sorollosos. Hi afegeix aquesta fotografia, que, com ell diu, no té la millor qualitat pel fet d’estar presa de nit.

 • Rajoles aixecades al carrer Balmes

  Aquestes imatges en les ha enviades en Carles Clemente. Són del carrer Balmes, a l’alçada de la cruïlla amb Jaume Salvador. El terra està aixecat, possiblement per l’efecte de les arrels dels arbres. En demana una revisió.

 • Fanal trencat i bancs deteriorats a la Plaça del Bunyol

  En Jaume Torrent ens fa arribar aquestes imatges del mobiliari i l’enllumenat de la Plaça del Bunyol. Fa notar que els bancs estan força deteriorats pel pas del temps i que un dels fanals té un vidre trencat.

  SOLUCIONAT (una part)… El vidre del fanal ha estat substituït per un de nou.

  Aquí teniu les imatges. Ara estaria bé saber quina és l’actuació que es pensa fer sobre els bancs de la Plaça. De moment, bona feina!!!, tot esperant que es resolgui la resta de la incidència.

 • Barana desfalcada a l'accés a les Torretes

  En Gabriel Belvedere ens envia aquestes imatges de l’accés a les Torretes. Un dels barrots de la barana ha quedat despenjat d’un costat (fotografia 1). A més, s’observa com el barrot que la subjecta a terra queda una mica desfalcat (entenem que per l’efecte de l’aigua). En Gabriel afegeix dues imatges més. Una d’un seguit de brutícia acumulada enmig del bosc (fotografia 2). Com que és difícil de situar-la, acompanya l’observació d’una tercera fotografia amb el posicionament del lloc a través del GPS. Aquestes en són les imatges.

  SOLUCIONAT (una part)… L’Ajuntament de Calella ens envia la següent imatge de la barana corregida.El servei de manteniment ha decidit retirar la part de la barana que estava desfalcada, pels problemes de subjecció a terra. No tenim notícies, de si ha estat retirada la brutícia acumulada en un altre dels punts del bosc que envolta les torretes. Bona feina!!!

 • Brutícia a l'accés de l'Escola Salicrú

  L’Elisenda fa notar que l’accés a peu a l’Escola Salicrú s’ha convertit en una odissea. Assegura que els cotxes no respecten els vianants (diu que ja ha estat notificat a l’Ajuntament), i que la neteja és escassa per a un lloc, on cada dia hi passen molts nens i nenes.

 • Nou panell a la N-II

  En Quim Mallorquí s’ha fixat que el nou plafó instal.lat a la N-II ha quedat situat, sota el seu parer, massa a prop del semàfor que hi ha al davant d’un supermercat de gran superfície. El semàfor queda tapat pel plafó, quan entres a Calella des de Pineda, diu. I “fins que no hi estàs a prop, no es veu”. A més, afegeix també que “es tracta d’un lloc sensible per aturades brusques i pot provocar distraccions en conductors i possibles topades pel darrera“. Diu que la millor ubicació hauria estat a l’alçada del concessionari de cotxes. I ha constatat també que algun dels missatges que s’hi posen no estan escrits correctament en català. Textualment, diu això (exemple de missatge del primer dia de funcionament): “VINA I PARTICIPA. La ‘a’ del ‘vine’ es va canviar per la ‘e’ al cap de poques hores, però el pronom feble pertinent encara no s’ha esmenat. Hauria de dir: VINE I PARTICIPA-HI, atès que ens estan convidant a participar en la Challenge i l’Oktoberfest”.

 • Gronxadors sense rodaments al Parc infantil del Passeig Manuel Puigverd

  Arran d’una observació feta per l’Alexis Dengra al facebook, ell mateix ens envia aquestes fotografies dels gronxadors del Parc Infantil del Passeig Manuel Puigverd (el de la Gàbia). S’ha fixat en què els gronxadors estan mancats de rodaments, de tal manera que la barra frontal que els subjecta frega directament amb el ferro interior on s’aguanta. Per tant, ferro amb ferro. Entén que no és la millor manera, pel fet que el fregament pot desgastar el ferro fins a fer caure el gronxador.

 • Barana i paperera rovellades al pas subterrani del Carrer Bartrina

  En Ramon Tomàs ens fa notar el mal estat d’alguns dels barrots del pas subterrani del carrer Bartrina. A les imatges es pot observar com a un d’ells li falta un tros, amb el conseqüent perill que comporta si algú hi posa la mà. També s’observa que la paperera del costat (imatge 1), també està afectada pel rovell. Demana una solució perquè ningú prengui mal.

  SOLUCIONAT (a mitges)… Ja s’hi ha començat a posar fil a l’agulla.

  Aquestes són les imatges enviades per l’Ajuntament de Calella. La barana del pas subterrani del Carrer Bartrina ha quedat arreglada, per la banda del Passeig Manuel Puigverd. Queden només, els barrots de l’altre costat de la via. A més, la paperera rovellada ha estat substituïda per una de nova. Bona feina!!!

 • Focus irrellevant i pilones aixafades al Carrer Sant Jaume

  En Baltasar Polo ens demana quina és la funcionalitat del focus fixat a aquest fanal del Carrer Sant Jaume (a tocar de la benzinera del Carrer del Mar). Afirma que el focus, penjat del fanal (imatge 1), s’hi subjecta amb uns cables exteriors. A més, constata el mal estat d’aquest fanal i de les pilones que hi ha a la mateixa zona.

 • Camions de grans dimensions al damunt de la vorera

  La Sílvia Canas diu que aquest diumenge 18 de setembre, un camió de grans dimensions (parla de més de 7 metres), ha estacionat a la vorera per fer la descarrega. Ens presenta aquestes imatges en què fa constar que la distància entre el camió i el balcó de casa seva (carrer Llobet Guri, cantonada amb Doctor Vives) és de només 2 centímetres i avisa del perill que algun dia, el balcó vagi a terra. Demana sobre la possibilitat de posar algunes pilones per evitar aquestes accions que sovintegen.

 • Fulles caigudes al Parc Dalmau

  La Magda i en Roger es demanen si les fulles caigudes a terra dels plataners del Parc Dalmau es podrien recollir per què fan brut. Han contactat amb la bustia@elcalellometre.cat per fer notar també que hi ha algunes plantes mortes que potser caldria treure i es demanen quina funció fa la xarxa carbassa que es veu en una de les imatges. També recorden la falta d’un dels barrots en una estructura de fusta d’una de les àrees infantils (fet ja recollit en una entrada prèvia).

 • Perill per als vianants al mirador de la carretera

  L’Albert Coch fa notar del perill a què s’arrisquen els vianants a la zona del mirador de l’N-II. Els vehicles mal estacionats obliguen, com demostren les imatges, a què els vianants envaeixin la calçada (el vial d’entrada al mirador i a l’aparcament). I, a través de la bustia@elcalellometre.cat proposa la següent solució: ubicar-hi pilones de plàstic per evitar l’aparcament dels vehicles en aquest tram.

 • Problemes per transitar a les voreres de la Plaça del Bunyol

  La Manuela Gómez fa notar els problemes que tenen els vianants per transitar per les voreres de la Plaça del Bunyol. Documenta l’observació amb tres fotografies en què s’observa una ocupació de l’espai per als vianants. Amb els cartells, cadires i taules dels bars de la zona, i també amb l’acció puntual d’alguns vehicles que estacionen al damunt de la vorera. La seva observació l’ha feta arribar a la bustia@elcalellometre.cat.

 • Paviment en mal estat i vorera faltada de neteja al Carrer Mestral

  En Miquel Àngel Torrelles demana a través de la bustia@elcalellometre.cat que es tingui en compte el mal estat del paviment al Carrer Mestral (un dels que marca els límits de la població al nord-oest). Presenta 3 fotografies. Les dues primeres en què s’observen les esquerdes al ferm, i una tercera de l’estat de la vorera transitada pels veïns de la zona. Demana una neteja del terra i que siguin retirades dels marges, les plantes que ocupen part de la vorera.

 • Tram del Carrer Sant Isidre en mal estat

  La Lupe Canosa ens fa arribar a través de la bustia@elcalellometre.cat l’estat en què es troba un tram del carrer Sant Isidre (entre Jovara i Barcelona, per davant de Can Gelmà per ser exactes). Afirma que la diferència de nivell entre la vorera i la vorada, pot provocar rascades i possibles ensopegades. A més, afegeix la Lupe que el tram és tant estret que no hi passen els cotxets. Recorda també que hi ha una botiga de queviures molt aprop i el Casal de Fàtima, cosa que fa que aquest tram sigui força transitat.

 • Rajoles en mal estat al Carrer Barcelona

  En Jaume Torrent ha utilitzat la bustia@elcalellometre.cat per fer-nos arribar l’estat en què es troben algunes de les rajoles del carrer Barcelona. Afirma que, a banda de les 3 fotografies, n’hi ha més que el seu estat no és el correcte. Afegeix que al carrer Barcelona està ubicat el Casal de Fàtima per a la gent gran i que sovint surten a passejar-hi. Per això avisa de la perillositat, pel fet que el ferm és inestable.

   

 • Estructura de fusta malmesa en una àrea infantil del Parc Dalmau

  En David Pujol ens fa arribar a través de la bustia@elcalellometre.cat aquesta observació sobre l’estructura de fusta situada a l’àrea infantil de la part de baix dels pins (Parc Dalmau). I diu, ‘hi ha una estructura de fusta (imatge número 1) que li falta una barra (imatge número 2). A banda que pot representar un perill per a la mainada que s’hi vulgui enfilar, hi surt un cargol tot rovellat (imatge número 3). Fa uns dies, les mestres d’un casal havien d’avisar als infants que no s’hi acostessin. Potser el desperfecte no és de massa entitat, però alhora, la solució podria ser ben senzilla i així evitar algun petit disgust’.

  SOLUCIONAT (una part). Ja podeu comprovar que el perill del cargol rovellat, ja no existeix…

  En David Pujol ha comprovat fefaentment que s’ha reduït el perill. Diu: ‘he tornat als pins amb la meva filla i m’he adonat que el cargol que sobresortia d’una estructura de fusta, i que podia representar un cert perill, ja ha estat eliminat. Ara només falta que s’acabin de substituir les barres que no hi són. Moltes gràcies’. Bé, doncs, quan ens arribin la resta de fotografies, quedaran penjades. Bona feina!!!.

  Parc Dalmau (1) Solucionat
 • Alçada dels bancs del Passeig Manuel Puigvert

  En Carles Clemente ens fa arribar a través de la bustia@elcalellometre.cat aquesta comparativa entre les alçades dels bancs més vells i els més nous, al Passeig Manuel Puigvert. Ha comprovat de manera gràfica (com s’indica a la fotografia número 2), que els bancs més antics s’aixequen 30 centímetres del terra. Diu textualment que ‘es té la sensació d’asseure’s al terra’. I fa la següent observació: ‘a la gent gran, persones operades o amb pròtesis, se’ls fa molt difícil aixecar-se’. La comparativa amb els bancs més nous (fotografia número 3) situen aquests últims a una alçada de 43 centímetres (alçada que ell també considera baixa i que fixaria en els 46 centímetres). En Carles demana que els bancs més vells siguin substituits per uns altres de nous, o fins i tot, proposa com a mesura alternativa, falcar-los d’alguna manera per aixecar-los una mica més.

 • Poca visibilitat d'un pas de vianants a la Riera de Capaspre

  En Joaquím Serra ens alerta a travès del mur d’elcalellometre al facebook, de la poca visibilitat del pas de vianants que hi ha a la Riera de Capaspre, per als vehicles que tomben des de la carretera per la rotonda. Afirma que l’arbust que hi ha al primer dels testos no deixa veure els vianants que creuen la Riera a peu i avisa de la seva perillositat.

   

   

   

   

   

   

   

 • Pas de vianants soterrat de la Plaça del Mercat, inundat

  En Josep Barri també ens fa arribar aquesta fotografia presa el 27 de juliol del 2011, a les 16’25 hores. Fa palès, que el pas de vianants per sota la carretara, s’inunda d’aigua cada cop que hi ha forts aiguats. Afegeix que els desaigües existents no engoleixen l’aigua a la velocitat adient i deixen inservible aquest pas algunes hores, amb la dificultat que això comporta en un pas tan cèntric i important.

 • Carrer Sant Joan negat per les fortes pluges del 26 de juliol del 2011

  En Josep Barri (@vilapou) ens fa arribar aquesta fotografia prou explícita de com va quedar de negat el carrer Sant Joan, el vespre-nit del dimarts 26.07.11. I ens diu: ‘tot i la remodelació del carrer de Sant Joan, es va poder tornar a veure la imatge del carrer baixant ple d’aigua. La sorra, la brossa i la pinassa van tapar en part els embornals i l’interceptor d’aigua’. I afegeix que cal buscar solucions per què, en casos excepcionals com aquest, no deixin passar ni sorra, ni pinassa.

 • Forat al carrer Sant Josep

  En Joan Ramón Ten ens envia aquesta fotografia en què constata el mal estat de l’asfaltat del carrer Sant Josep, entre el número 97 i el 98. Diu que per sota del forat, passen les canalitzacions del gas.

 • Soroll matinal de la neteja del terra a la confluència carrer Esglèsia amb Sant Joan

  En Juan Carlos Rosa (@jcrosa) ens fa notar a través del twitter que la brigada fa molt de soroll quan neteja el terra amb les pistoles d’aigua. No està d’acord amb el mètode empreat, per que, diu, aixeca la brossa i la desplaça cap a un altre costat. A més també mostra la seva queixa per l’hora en què els operaris fan la feina (les 6.50h del matí)

   

 • Mala col.locació d'unes pilones a la confluència entre Amadeu i Jovara

  L’Alfre Lieury (@alieury) ens fa notar a travès de la bustia@elcalellometre.cat que aquestes quatre pilones instal.lades durant la remodelació del carrer Amadeu, no estan alineades correctament. Fa notar que no s’ha utilitzat ni el regle ni el plom i que l’efecte òptic no és l’addient.

 • Plaques d'enllumenat públic al Parc dels Eucalíptus

  L’equip d’elcalellometre.cat ha recollit aquestes imatges d’unes plaques d’enllumenat públic, que s’han instal.lat al Parc infantil dels Eucalíptus arran de la remodelació del Passeig d’aquests arbres centenaris… Les plaques són un perill per a la mainada. Com queda ben exposat en les imatges, no estan soterrades i tenen un perímetre de ciment que les fa més perilloses encara. La caiguda d’un infant al seu damunt podria tenir conseqüències no desitjades.