• Ferm en mal estat a l'Avinguda de les Roques

  La Carme Guri ens fa arribar aquesta fotografia. Correspon a la cruïlla entre l’Avinguda de les Roques i el carrer Montserrat.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ens comunica que la incidència ja ha estat corregida. Bona feina!!!

 • Bancs deteriorats al pàrquing de la Roca Grossa

  En Tino Valduvieco ens envia aquestes dues fotografies en què s’observa el mal estat d’aquests dos bancs situats al pàrquing de la Roca Grossa.

  SOLUCIONAT. Ja es poden utilitzar novament. Bona feina!!!

 • Ferm en mal estat al carrer Balmes amb Jovara

  Imatge que envia la Carme Guri a través de twitter, en què s’observa l’enfonsament d’una part del ferm.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ens envia les fotografies amb l’esvoranc ja restaurat. Bona feina!!!

 • Paperera destrossada al carrer Anselm Clavé

  La Carme Guri ens fa arribar aquesta fotografia al través del twitter, en què s’observa el mal estat d’aquesta paperera. Està situada al carrer Anselm Clavé, en una plaça sense nom, entre els carrers Balmes i Cervantes.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ens envia la fotografia de la paperera restaurada. Bona feina!!!

 • Niu de vespes al Parc Dalmau

  En Nico Mateo ens envia aquestes fotografies. Corresponen a un niu de vespes que hi ha al Parc Dalmau, al darrera de la gossera. Diu que han picat ja a més d’un nen i generen perill.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ens informa que ja ha estat retirat el vesper i que, de moment, hi deixaran una cinta per acordonar la zona com a mesura de precaució. Bona feina!!!

 • Límit de velocitat ocult per un adhesiu

  En Josep Maria Marrè ens envia aquestes dues imatges d’aquesta senyalització viària, en què, com s’observa, el límit de velocitat no és visible. Diferents adhesius l’oculten. Es troba a la cruïlla del carrer Bruguera amb Raval.

  SOLUCIONAT. Els adhesius ja no hi són. Bona feina!!!

 • Fanal trencat al carrer Bisbe Plàcid Crous

  L’Enrique Picallo ens envia aquestes fotografies. A causa del vent que ha bufat, la branca d’un arbre s’ha trencat i ha caigut al damunt del fanal. S’ha trencat i les restes han acabat a la vorera i també als cotxes que hi ha aparcats al carrer Bisbe Plàcid Crous, a tocar de Joan Corominas.

  SOLUCIONAT. Aquest és el fanal ja reparat. Bona feina!!!

 • Farola a punt de caure al carrer Ramón i Cajal

  L’Alexis Dengra ens envia aquesta imatge. S’observa com la farola s’aguanta per un fil. Hi ha perill per als vianants. Afirma que és al davant de l’Hotel Summer. Demana una urgent reparació.

  SOLUCIONAT. Aquesta és la imatge que ens envia l’Ajuntament. Bona feina!!!

 • Pèrdua d'aigua del camió cisterna a Bisbe Plàcid Crous

  L’Enrique Picallo ens envia aquesta fotografia del carrer Joan Corominas amb Bisbe Plàcid Crous, concretament de la presa d’aigua. Diu que cada matí ve un camió cisterna a carregar i que, una vegada ple, se n’escapa molta. Ell parla de “l’aixeta de seguretat”. Diu que, fins que el xòfer no se n’assebenta, l’aigua va rajant descontroladament. Fins i tot, afegeix, que alguna vegada fins a 10 minuts.

 • Deixalles abandonades freqüentment al número 30 del carrer Sant Joan

  En Gabriel Martí ens fa arribar, a través del twitter, aquest acte d’incivisme. Diu que els veïns del número 30 del carrer Sant Joan, posen les seves deixalles a la porta del número 32. Assegura que l’acció es repeteix, i que aquesta vegada han estat mobles, però que d’altres hi deixen les deixalles. Demana una solució per acabar amb aquesta imatge que qualifica de “deplorable” i que afecta el seu comerç.

  SOLUCIONAT/PENDENT. L’Ajuntament té una explicació al perquè es van acumular els mobles que en Gabriel Martí va fotografiar. Llegiu el comentari.

  El cas es reobre. Tot i l’explicació donada per l’Ajuntament, en Gabriel Martí insisteix i envia una nova imatge de les deixalles acumulades. Aquesta és la fotografia

 • Pilona mòbil sense senyalitzar al carrer Colón amb Riera

  L’Elisa Buch ens envia aquesta fotografia ben descriptiva de com ha quedat la part frontal-baixa d’aquest vehicle. Aquesta pilota, que s’acciona amb comandament pels veïns de la zona, ha donat més d’un ensurt als conductors les últimes setmanes. Afirma que no està senyalitzada i demana que es faci. Diu: “la Policia Municipal, ja està al cas d’aquests incidents, ja que han vingut a fer fotos”

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament informa del següent…

  “La pilona mòbil del carrer Riera, cantonada amb el carrer Colom, disposa de dos semàfors (un a cada costat del carrer) que indiquen la situació de la pilona, i un senyal reflectant de color groc que indica que és una pilona mòbil. Tanmateix, la pilona també és groga, i es troba enquadrada amb pintura groga en el paviment. La visibilitat de la pilona automàtica pels vehicles que circulen pel carrer Colom és correcta”.

  A més, adjunten la següent fotografia…

 • Dificultat de pas per a les cadires de rodes al carrer Sant Antoni

  La Sílvia López viu al carrer Sant Antoni, 149. Va en cadira de rodes elèctrica i ens fa arribar la següent observació “a la meva vorera, entre el 161 i el 163 hi ha unes rajoles que no estan planes, fan pendent cap al carrer i per poder passar he de demanar ajut a la gent que en aquell moment passi ja que la cadira em rellisca; cau cap al carrer i no puc passar sola sense que algú m’aguanti”. Demana una solució.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ens envia aquesta fotografia del desperfecte a la vorera, ja corregit. Bona feina!!! i esperem que la Sílvia ja no tingui dificultats per travessar amb la cadira aquest tram de carrer.

 • Barana trencada al Parc infantil del Passeig de Mar

  En Ramón Texidó fa notar que s’ha trencat una de les baranes (la de la banda esquerra), de les escales que donen accés a una de les casetes del Parc infantil (zona de la Gàbia). A més, en una altra fotografia, s’observa com una de les fustes del sostre d’una de les casetes de joc està trencada.

  SOLUCIONAT. La barana ha estat reubicada, segons la fotografia que ens envia el mateix Ramón Texidó. Bona feina!!!

 • Mirall regulador del trànsit en mal estat a la Riera Capaspre

  En Jaume Planas fa notar que el mirall penjat del pont de la Riera Capaspre amb l’Avinguda de les Roques, està molt deteriorat. Aquest mirall ajuda als vehicles a saber si puja o baixa algú des de dins de la riera per accedir a l’esmentada avinguda. Assegura que als usuaris habituals d’aquest tram de la via pública, els genera un problema i demana que s’arranji.

  SOLUCIONAT. En Francesc Coll ens ha enviat la imatge amb el nou mirall. Gràcies Francesc. Bona feina!!!!

 • Falta de baranes al parc infantil del pas a nivell

  La Laia Mas fa la següent observació referent a l’àrea infantil de les pedretes (al costat del pas a nivell amb barreres i del pàrquing de l’estació): “la manca de baranes comporta un perill pels més petits. Tota la placeta té baranes, menys dos fragments que justament donen a un pas de vehicles”.

 • Esvoranc a l'entrada de l'aparcament de la Plaça del Mercat

  En Josep Barri ens fa arribar aquestes imatges de l’entrada al pàrquing de la Plaça del Mercat i ens fa la següent observació: “s’han anat trencant unes peces del paviment originant un esvoranc cada dia més gran. En ser un lloc de molt de pas de vehicles, aquest desperfecte que va començar fa unes setmanes siguent aleshores de petites dimensions, ha augmentat les seves mides i esdevingut un perill tant pels vianants com pels vehicles per les pedres que aixeca”. A més, complementa la seva observació, amb dues fotografies més en què s’observa un deteriorament del paviment de diverses zones asfaltades de l’aparcament.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ens ha enviat aquestes dues fotografies. S’ha substituït el paviment. Bona feina!!!

 • La font de les Torretes en mal estat

  La Sílvia Sànchez ens fa arribar la imatge de la font de les Torretes. S’observa com no té aixeta i falta la tapa superior. A més, explica que no raja aigua i que el sot de terra és on s’amaga la clau de pas, que tampoc hi és. Afirma que es dóna una mala imatge per al turisme.

  SOLUCIONAT. La font de les Torretes ja torna a tenir el seu aspecte natural. Bona feina!!! Esperem que tots els que hi pugeu, en gaudiu.

 • Fanal amb els cables elèctrics al descobert

  En Jordi Verdura ens envia aquesta fotografia. És d’un fanal al carrer Sant Pere, a tocar de l’N-II (al costat de la Fàbrica Llobet-Guri). Com s’observa la tapa que cobreix les connexions elèctriques, no hi és. Fa la següent observació “les nenes jugant i sense adonar-se, gairebé hi posen les mans a dins. Venint de la Fàbrica Llobet no es veu que no hi ha tapa”.

  SOLUCIONAT. El fanal ja té la tapa al seu lloc, tal com ho diu la fotografia que ens envia l’Ajuntament. Bona feina!!!

 • Taules en mal estat a l'àrea de pícnic del costat de l'escola Salicrú

  L’Albert Perarnau ens envia aquestes dues fotografies. Aquestes taules de formigó són a l’àrea de pícnic situada a l’entorn de l’escola Carles Salicrú. Queda ben patent el seu estat de degradació. Els ferros són doblegats i algunes parts del formigó són a punt de caure.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ens envia aquesta fotografia, en què s’observa com les peces de ferro i el trós de formigó han estat retirades. Bona feina!!!

 • Acumulació d'aigua de pluja al carrer Sant Pere

  En Toni ens envia aquestes dues imatges del carrer Sant Pere, cantonada amb Jovara. Són d’un dia de pluja. Fa notar com s’acumula l’aigua i puja per damunt la vorera. Demana si es pot aplicar una solució.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ens comunica que l’acumulació d’aigua era deguda a la presència d’una ampolla d’aigua que tapava l’embornal. Adjunta la resposta d’Aqualia, l’empresa que se n’ha encarregat de la neteja i que diu el següent…

  “L’operari de sanejament ha revisat la zona i hem detectat que l’embornal que hi ha al carrer Sant Pere, cantonada amb Jovara, tenia una ampolla de plàstic que el tapava. Feia impossible que les aigües pluvials poguessin marxar. En principi, ha quedat resolta la incidència, ja que s’hi ha tirat aigua i marxava de forma correcta”.

 • Perill per als vianants a la zona de l'hospital

  En Ramon Tomàs ens envia aquestes dues fotografies d’aquesta tapa de registre en un dels accessos a l’hospital, per la part de dalt. S’ha enfonsat i suposa un perill per als vianants, que hi poden posar el peu.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ens envia les fotografies confirmant que el problema ha estat corregit. Se n’ha fet càrrec GESTVIA, per donar una solució ràpida. Bona feina!!!

 • Aixeta trencada a l'àrea de gossos del costat de la piscina municipal

  La Iolanda Garcia ens fa notar que aquesta àrea de gossos té diferents mancances. La falta de llum, l’extensió i reixes. Però bàsicament, el que li falta és una font en condicions. Algú ha arrencat l’aixeta i els gossos no poden veure aigua.

  SOLUCIONAT. La Iolanda ens envia aquestes dues fotografies, amb la reparació de l’aixeta. Els gossos ja poden beure un altre cop. Bona feina!!!

 • Brutícia acumulada al Parc Dalmau

  L’Elisa Cerdà ens fa arribar aquestes fotografies d’una zona del Parc Dalmau (la situa al costat de les escoles). Pel que s’observa, l’espai s’utilitza com a “zona d’esbarjo”. Assegura que oculten la zona, traient branques d’altres llocs, que queden degradats.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ens envia aquesta fotografia, en què es constata la retirada de les deixalles. Pel que fa al tronc caigut, informen que s’ha de tallar abans de treure’l. Bona feina!!!

 • Retirada de plafons informatius a Calella

  L’Esther Ordóñez ens fa arribar la següent observació referent a alguns dels plafons informatius de la ciutat, on s’hi pengen els cartells dels diferents actes i trobades per fer-ne publicitat.

  Diu textualment l’Esther, “al C/Esglèsia fa ja un temps que s’estan substituint els plafons per a publicitat (municipal principalment) que hi havia, canviant-los per alguns d’electrònics (Plaça de l’Esglèsia) o per uns plafons tancats amb vidres. Sempre que passejo per aquest carrer, que és el més transitat de tota la ciutat, m’aturo per veure què hi ha aquella setmana: quina actuació hi ha al Pla dels Encants o a l’Apples? Quina peli faran aquest cap de setmana al cinema? Hi haurà alguna exposició o actes interessants? En aquests plafons, els antics, hi podia trobar informació de tot tipus, generalment de caire cultural, i sempre hi trobava alguna cosa interessant”.

  I segueix amb la següent opinió, “però com dic, poc a poc els han anat substituïnt per uns plafons tancats amb vidre, de manera que tant sols hi podran ser els cartells municipals. D’acord, està molt bé que hi hagi un cert control, però generalment no hi trobava anuncis “spam” allà, sinó actuacions de tota mena, exposicions (no només municipals!), etc. I aquests cartells es concentraven en els plafons, lliures i oberts, en lloc d’embrutar les parets, que és on solen anar a parar quan no hi ha un lloc fàcilment accessible on penjar-los”…

  A la seva observació també conclou que amb els nous plafons més petits, es perd la funció social que fan les cartelleres. A més, l’acompanya de tres fotografies. La primera, de la cartellera del carrer Esglèsia amb Indústria. La segona, un cop retirada. I la tercera, del que ella prediu que passarà: la gent penjarà publicitat a les parets.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ha reconsiderat la seva decisió inicial de retirar aquesta cartellera. N’ha posat una de nova i ha aprofitat per pintar la paret. Al costat, la vitrina de vidre. La convivència és possible. Bona feina!!!

 • Ferm en mal estat a la cruïlla entre els carrers Bruguera i Ànimes

  En Ramón Texidó ens envia aquestes dues imatges. S’observa el mal estat del ferm, amb un forat considerable. I diu textualment “penso que, degut a la manca de visibilitat, pot ser bastant perillós per als vehicles de dues rodes (motos i bicis), i crec que caldria una ràpida actuació”.

  SOLUCIONAT. El forat ha estat recobert amb grava. Bona feina!

 • Joc de fusta deteriorat a la Plaça dels Tarongers

  L’Albert Perarnau ens envia aquestes imatges del joc infantil de fusta de la Plaça dels Tarongers. Un dels esglaons està completament estellat, amb el perill que això suposa per a la mainada. Demana una solució.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ens envia la imatge de la fusta restaurada. Falta pintar-la, però ja està corregida.

 • Placa d'aigua deteriorada al carrer Santos de Maimona amb Enric Teixidó

  Aquesta imatge ha estat presa per l’equip de elcalellòmetre. S’observa com la placa està trencada per la meitat, amb el perill que comporta per a les persones. Hem comprovat que amb el pes del peu, s’enfonsa.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament envia aquestes fotografies de la placa d’aigües restaurada i de l’actuació a la placa del costat. Ja no hi ha perill per als vianants. Bona feina!!!

 • Tanques a terra al perímetre de l'Hotel Corona

  L’Ajuntament va acordonar fa uns dies el perímetre de l’Hotel Corona per perill de despreniments i a més va tancar el pas soterrani del carrer Creus. Les tanques encara hi són presents. En Joan Antoni es demana quant de temps hi seran i envia aquestes fotografies de l’aspecte del carrer, arran de diferents actes incívics.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ens envia aquestes imatges. La zona ha deixat de comportar perill per als vianants. Bona feina!!!

 • Plaques de ferro perilloses al carrer Amadeu

  A través de twitter, @alieury ens fa notar que aquestes plaques de ferro al carrer Amadeu es converteixen en molt perilloses els dies de pluja. L’aigua les fa lliscants.

 • Embornals amb risc a la zona del mirador de la carretera

  En Joan Pera ens envia aquestes dues fotografies. Diu que són dels embornals situats a l’alçada del mirador de la carretera, tot just sota del Far. Assegura que no tenen cap mena de protecció i que algú hi podria prendre mal. I demana el següent: “seria convenient que l’administració responsable de la zona en qüestió solucionés l’esmentada deficiència”.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ens envia la següent fotografia, en què s’observa com s’ha asfaltat la zona i s’ha pintat la vorera.

 • Formigó esquerdat al costat de la piscina

  L’equip de elcalellòmetre ha prés aquestes imatges d’aquesta peça de formigó que serveix per encabir la base d’aquest plataner. Segurament, la força de les arrels ha fet que s’esquerdi, fent-lo perillós.

  EN PROCÉS DE SOLUCIÓ. Aquestes imatges han estat preses el dia 19 de novembre. Com veieu s’està canviant el rectangle de formigó sencer.

  SOLUCIONAT. L’equip de elcalellòmetre ha recollit les fotografies en què s’observa que el formigó ha estat restaurat plenament. Bona feina!!!

 • Fustes robades de la protecció dels contenidors pròxims al Far de Calella

  Aquesta imatge l’ha compartit amb elcalellometre.cat, en Josep Barri. L’ha penjada al facebook. S’observa com algú ha robat una part de les fustes que fan el tancat i eviten l’impacte visual dels contenidors (pròxims al Far de Calella).

  SOLUCIONAT. Aquestes són les imatges que ens ha enviat l’Ajuntament amb les fustes restaurades. El tancat recupera el seu aspecte original. Bona feina!!!

 • Forat perillós al carrer Raval

  L’equip de elcalellòmetre.cat ha recollit aquestes fotografies del carrer Raval, a tocar del carrer Bruguera. De les dues pilones que hi ha, una no hi és. Queda al descobert un forat (hi cap el peu), que es fa perillós per als vianants.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ens envia les següents fotografies i ens informa que s’ha decidit substituir la pilona mòbil que hi havia per una de fixe, com a mesura provisional. Així es garanteix la seguretat dels vianants i el control d’accés del vehicles, mentre no comencin les obres de reforma del carrer Raval. Bona feina!!!

 • Clavegueram que no empassa l'aigua al carrer Cervantes

  Aquestes dues imatges ens les envia @viscalantonieta (el seu nickname al twitter) i són del 30 d’agost. Són d’un dels punts del clavegueram del carrer Cervantes, cantonada amb Església. Una de les imatges (nº2), està feta després d’aixecar la placa de la claveguera. Es demostra que la canalització no engoleix l’aigua, en dies de pluja.

  SOLUCIONAT. Mireu comentari. Bona feina!!!

 • Abocament incontrolat d'escombraries al Parc Dalmau

  L’Oriol Hernàndez ens fa notar aquest acte d’incivisme que demostren les imatges: bosses d’escombraries llançades al Parc Dalmau (diu que és l’espai del darrera de la Muntanyeta). I afegeix que no és la primera vegada ni l’únic punt del Parc on s’hi troben deixalles escampades.

  SOLUCIONAT. Les escombraries han estat retirades i la zona ha quedat neta. Bona feina!!!

 • Senyalització deteriorada al Parc Infantil del passeig

  L’Albert Acosta ens fa notar que el senyal que prohibeix els gossos beure de la font de l’àrea infantil del passeig, està força deteriorat. Com s’observa a les fotografies preses per elcalellometre.cat, la imatge del gos ha quedat esborrada en part. Demana si es pot restaurar.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ha tret el senyal i ha decidit no restaurar-lo, tenint en compte que els gossos no poden entrar a les àrees infantils.

 • Pilones sense funcionar al carrer Sant Joan

  En Mario Modorell fa notar que les pilones de dalt de tot del carrer Sant Joan fa temps que no funcionen. En el seu lloc s’hi ha posat una tanca de l’Ajuntament. Avisa que, sovint, el fet de no ser les pilones genera discussió entre els vianants i els veïns que utilitzen el carrer per deixar el seu vehicle al pàrquing. Recomana que se senyalitzi d’alguna manera que ells també tenen dret a pas.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ens informa que per evitar discussions, i mentre les pilones segueixin sense funcionar, s’ha canviat la retolació de la tanca. S’ha canviat el “circulació prohibida” pel “excepte veïns autoritzats”

 • Font malmesa al Parc de Conrad Prat

  La Jana Beltrán ha penjat aquesta fotografia a la nostra pàgina del facebook, en què fa notar que l’aigua d’aquesta font del Parc de Conrad Prat queda estancada per un mal funcionament. Afirma que amb la calor, es genera mala olor. I fa notar també que l’aixeta tampoc treballa adequadament.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ens ha informat que el mateix dia que es va fer l’observació, la font va quedar desembossada per part dels serveis tècnics d’Aquàlia. Faltava, però restituir l’aixeta. Ja s’ha fet i torna a rajar l’aigua. Bona feina!!!

 • Placa d'aigua enfonsada

  La Nuri Puig ens fa arribar aquesta imatge. És una placa d’aigua que està situada a la vorera del carrer Ànimes (la situa entre Sant Jaume i Monturiol). Diu que està enfonsada, s’origina un desnivell i afavoreix que els vianants ensopeguin.

  SOLUCIONAT. Com s’observa en la imatge retornada per l’Ajuntament, la placa ha estat substituïda i adaptada a l’espai que cobreix. Bona feina!!!

 • Retolació equivocada als contenidors de reciclatge

  La Julieta fa notar que hi ha un error de retolació als contenidors de reciclatge situats al Passeig de Mar, a l’alçada de la sortida del pas soterrani del carrer Bartrina. Com s’observa, el de color groc està retolat com si fos per abocar-hi el vidre (quan és el del plàstic). Demana corregir l’error i canviar els cartells, que estan força deteriorats. I indica també que el contenidor de la matèria orgànica, apareix i desapareix segons l’època de l’any. Demana una resposta.

  SOLUCIONAT. Les retolacions ja han estat corregides. Bona feina!!!

 • Coberta d'una caixa de connexions telèfoniques a terra

  En Xavier Aspas ens ha enviat aquesta fotografia a través del twitter, en què s’observa com la coberta d’aquesta caixa de connexions telefòniques és a terra. Diu que està situada al carrer Doctor Vivas, al darrera del Mercadona.

  SOLUCIONAT. La coberta ha estat ubicada novament al seu lloc. La foto també ens l’envia en Xavier Aspas. Bona feina, en temps rècord!!!

 • Cables en contacte amb l'aigua a la font de la Plaça de l'Església

  En Ramón Tomàs demana celeritat per evitar riscos. Aquests cables elèctrics han quedat al descobert. Són a la font de la Plaça Església. I diu: ‘segons he pogut apreciar, inicialment estaven protegits per alguna mena de tapa però actualment no hi és. Independentment de si hi ha en algun moment alimentació o no, crec que suposen un perill sobretot per a la mainada que sol estar per la plaça. He pogut apreciar en vàries ocasions nens estirant dels cables i la veritat és que se m’ha posat la pell de gallina i més amb la presència de l’aigua on la combinació podria ser de conseqüències molt greus’.

  SOLUCIONAT… Els cables elèctrics ja han quedat amagats sota la protecció plàstica de color negre. Així ho demostren les fotografies preses per elcalellòmetre. Bona feina!!!

 • Forat d'uns 20 centímetres al carrer Església amb Amadeu

  En Ramón Texidó fa notar que l’absència d’un fitó al carrer Església amb Amadeu, deixa al descobert un forat d’uns 20 centímetres. Demana que s’actuïi amb celeritat per evitar que algú prengui mal.

  SOLUCIONAT… El forat deixat per la pilona o fitó ha estat cobert amb ciment. La peça no ha estat substituïda.

 • Canonada en mal estat al carrer Bruguera

  La canonada de desaigüe ha quedat totalment al descobert, després que ha perdut totalment el cobriment. El forat fa que hi hagi perill d’ensopegar. És al carrer Bruguera, a tocar del carrer Ànimes, molt aprop de l’entrada a un pàrquing.

  SOLUCIONAT. El forat que havia quedat al descobert, ha estat cimentat. Bona feina!!!

 • Vorada en mal estat al carrer Sant Pere

  L’equip de elcalellometre.cat notifica el mal estat d’aquest tram de vorada al carrer Sant Pere, situat entre Bruguera i Sant Antoni.

  SOLUCIONAT. S’han corregit tots els trams de la vorada que estava malmesa, entre Bruguera i Sant Antoni (no només els de les fotografies). Aquestes són les fotografies que hem recollit.

 • Buganvilla en mal estat al Passeig dels Eucalíptus

  La Magda ens fa arribar aquestes dues imatges d’aquestes buganvilles situades al Passeig dels Eucalíptus. És el mur que separa la via del tren i està situat al davant de les Escoles Freta. Diu que fan lleig i demana si es poden treure i posar-ne de noves.

  SOLUCIONAT… No ha calgut retirar les buganvilles. Simplement, la brigada ha procedit a podar les branques mortes. L’aspecte ja és un altre. Bona feina!!!

 • Aparcament de motos ocupat pels cotxes al carrer del Turisme

  En Josep Pla fa notar que al voltant del número 37 del carrer del Turisme, els espais reservats per als aparcaments de motocicletes, sovint estan envaïts pels cotxes. Demana si es poden posar pilones, com ja existeixen a d’altres llocs de Calella.

  SOLUCIONAT… L’Ajuntament satisfà la petició d’en Josep i col.loca aquestes pilones per delimitar la zona destinada a l’aparcament de motocicletes. Com podeu observar s’ha falcat un nou model de pilones. A diferència de les que hi ha per tot Calella, aquestes no són rígides. Això vol dir que si un vehicle topa amb elles a l’hora d’aparcar, no las fa malbé perquè tenen un angle d’inclinació.

 • Joc malmès al Pati de l'Os

  Aquestes imatges són de dos dels jocs del Parc infantil del Pati de l’Os. A les tres primeres, s’observa com l’ancoratge ha cedit perquè el forat de fusta s’ha fet gros. La corda cau. I al segon, li falten les peces de suport on s’agafen els nens per enfilar-se.

  SOLUCIONAT… És una solució en part. L’ancoratge ha estat restaurat. Falta recuperar les peces de suport de l’altre joc infantil perquè la mainada s’hi pugui enfilar.

 • Enrajolat aixecat a la Riera Capaspre

  Aquestes imatges han estat preses per l’equip de elcalellometre.cat i en elles, s’observa com aquestes rajoles estan completament aixecades i desnivellades. Són del tram en què els cotxes que baixen per la Riera Capaspre, hi passen pel damunt quan han d’enfilar el carrer Turisme. Les rajoles estan a l’alçada d’on s’ubicarà la sortida de la primera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya.

  En vies de solució. Les obres de reconstrucció de l’enrajolat han començat, com demostren les imatges que ens ha enviat en Ramón Texidó.

  SOLUCIONAT. En Ramón Texidó ens envia aquestes fotografies en què s’observa com l’enrajolat a l’alçada de l’Avinguda del Turisme, ja ha estat restablert. Recordeu que hi ha més accions pendents a la Riera Capaspre, de substitució d’enrajolat.

 • Pintura senyalitzadora del carril bici de la Riera Capaspre

  En Josep Barri ens fa arribar aquestes imatges en què s’observa com la pintura que es va fer servir per a la correcció de l’amplada del carril bici s’ha anat despintant, i cada vega es més visible la correcció. Diu el següent: “crec recordar que només es va repintar una vegada, però actualment ha arribat a un punt que pot portar a la confusió apart de la mala imatge que dóna”. I afegeix que, fa temps, ja va posar en alerta sobre aquest fet.

  SOLUCIONAT… L’àrea de color negre ha estat repintada.  L’Ajuntament ens informa que la reposició d’aquesta pintura es fa una vegada a l’any, abans del començament de la temporada turística. I afegeixen que “properament continuarem revisant la senyalització horitzontal de la zona turística de la ciutat”.

 • Carrer Vallbanador sense condicionar per una avaria del conducte d'aigües

  En Salvador Monrroy ens envia aquesta fotografia de l’estat de la via pública al carrer Vallbanador amb Joan Maragall. Ens diu que, fa ja dues setmanes que es va corregir una avaria (diu que és la segona en un any), d’aigües blanques i que encara no s’ha fet res per condicionar el carrer. I afegeix que, sí n’és Aqualia la companyia responsable, si l’Ajuntament no podria fer pressió perquè l’adequació de la via es fes amb celeritat.

  SOLUCIONAT… Aquesta imatge ens l’envia l’Ajuntament, el forat ha estat cobert novament, un cop reparada l’avaria. L’Ajuntament ens informa que ja ha estat posada la vorada. La zona quedarà tancada fins dijous, per tal que els panots quedin ben subjectats. Bona feina!!!

  Afegim encara 3 fotografies més de la nova senyalització del carrer, un cop ha estat asfaltat. Les envia l’Ajuntament per donar fe que l’obra està ja acabada definitivament.

 • Vorera del carrer Riera sense rajola

  En Ramon Texidó ens fa arribar aquestes dues imatges en què s’observa l’absència d’una de les rajoles d’aquesta vorera del carrer Riera, concretament a l’alçada del número 51.

  SOLUCIONAT… La rajola ha estat restaurada i a més, s’ha aprofitat per reforçar una zona en què l’enrajolat començava a moure’s. Bona feina!!!

 • Cargol al descobert en aquest banc del Passeig Manuel Puigvert

  A aquest banc del Passeig Manuel Puigvert (situat a l’alçada dels lavabos i mirant cap a muntanya), se li ha retirat el barrot que era a punt de caure (imatge nº1). Mentre no se’l substitueix, ha quedat al descobert un cargol que pot ser perillós si algú s’hi apropa.

  SOLUCIONAT… Els dos barrots que li faltaven al banc, ja han estat restaurats. Bona feina!!!…

 • Tobogan estellat a l'àrea infantil del Passeig Manuel Puigvert

  L’equip d’elcalellòmetre ha pres aquestes imatges com a conseqüència de la ferida que s’ha fet una nena petita en un dels dits de la mà. Una estella se li ha clavat, quan baixava pel tobogan més gros i ample del parc. Una de les baranes de fusta, on la mainada s’hi agafa quan fa les baixades, està completament estellada. El perill és ben present, com demostren les fotografies.

  Arran de l’observació feta, l’Ajuntament de Calella ha decidit impedir l’accés al tobogan malmès, amb aquestes tanques. Hi seran, mentre la instal·lació no estigui reparada. Aquí teniu les fotografies.

  El procés de reparació del tobogan segueix el seu curs. La instal.lació continua tancada, però el tobogan ha estat retirat per a la seva reparació. A més de les tanques,  s’ha situat una fusta a la zona de les escales, per impedir que ningú prengui mal. Aquí van les fotografies.

  SOLUCIONAT… Grans imatges aquestes. El tobogan està a disposició de la mainada des d’aquesta setmana. Bona feina!!! i a gaudir-lo.

 • Racó desatès a la zona del Mercat municipal

  Aquesta imatge l’ha penjada al facebook en Joan Ferrer. Es tracta d’un racó al costat de la porta d’entrada als serveis públics de l’exterior del mercat municipal. S’observa una canonada rovellada i un forat a terra.

  SOLUCIONAT… L’Ajuntament ja li ha donat una solució al tema. Ens han comunicat que la tapa d’aigua del costat de la porta d’entrada als serveis públics, ha estat corregida. El forat ha deixat d’existir. A més, se’ns informa que l’escomesa ha estat aul.lada, perquè aquests lavabos ja no s’utilitzen. Bona feina!!!.

 • Forat al carrer Valeri Saleta

  L’Iván s’ha posat en contacte amb elcalellòmetre per fer aquesta observació. Diu que a començaments del mes de desembre es van fer obres al carrer Valeri Saleta. El forat resultant va ser cobert amb sorra en comptes de ser asfaltat. Això genera brutícia per tot el carrer, que també entra als portals pròxims. Demana una solució, ja que farà gairebé un mes de les obres.

  SOLUCIONAT… L’Ajuntament i el mateix Iván ens notifiquen que ja ha estat corregit el forat. Ha quedat cobert amb quitrà, després de la instal.lació d’un nou pou de registre. Bona feina!!!

 • Dades no actualitzades al panell informatiu de la Plaça de l'Ajuntament

  En Joan Antoni Nistar Vilà ens fa la següent observació: “aquest dimarts (3 de gener del 2012), he volgut consultar l’horari de la Cavalcada de Reis al panell informatiu de la Plaça de l’Ajuntament i m’he trobat que l’última notícia era del 24 de desembre”.

  SOLUCIONAT… Vegeu el comentari amb l’explicació que ha deixat la Regidora de Noves Tecnologies i Comunicació de l’Ajuntament, Lorena Sànchez. L’active point, o panell informatiu, ja té l’agenda actualitzada. Aquesta n’és la prova gràfica que ens ha deixat l’Ajuntament. Bona feina!!!.

 • Zona de les Torretes: font sense aigua i escales d'accés envaïdes per la sorra

  La primera de les dues imatges és la de l’escala d’accés a les Torretes. Completament coberta per la sorra que es desprèn dels costats. No és la primera vegada que passa i s’avisa de la perillositat d’aquesta sorra que és propícia a les relliscades. La foto l’ha penjada al mur del facebook, en Joan Ferrer. I la segona, ens la fa arribar l’Albert Arcas. És de la font que hi ha a les Torretes. No en raja aigua i ara, a més, ha desaparegut el cap de l’estructura. També s’observa com hi falta la placa que cobreix la presa de l’aigua. Queda al descobert un forat que es fa perillós.

  SOLUCIONAT… Una part. L’escala ja està neta de la sorra despresa. A la font, encara li falta el cap de l’estructura.

 • Deterioració al laberint del Parc Dalmau

  L’Albert Arcas ens fa arribar aquestes dues fotografies de l’estat de deterioració en què es troben dos dels espais del laberint del Parc. En un d’ells, un dels murs ha quedat calcinat i en l’altre s’observa com les males herbes creixent sense aturar-se. I diu textualment: “tot i que no és un parc que hi passegi massa gent, sí que emociona verure-hi turistes que s’hi enfilen a gaudir de la natura i de l’espai que és una cosa impressionant… si entre tots el podem anar cuidant, genial”.

  SOLUCIONAT… Aquí teniu les fotografies de la cara nova que té ja el laberint.

  L’Ajuntament ens ha informat que les males herbes ja han estat retirades i s’ha procedit també a la neteja de les escales. Pel que fa al mur calcinat, ha estat ja repintat tot i que fan notar que falta una part per arrebossar. Bona feina!!!.

 • Vorera en mal estat al carrer Raval

  En Josep Maria Marré ens envia aquesta fotografia d’un tram de la vorera del carrer Raval (cap al número 5 del carrer). Com s’observa, les rajoles han quedat enfonsades i adverteix que és un carrer amb molt de trànsit rodat. Fa notar que, per evitar posar el peu al forat, cal baixar de la vorera.

  SOLUCIONAT… Ha trigat a arribar, però les rajoles del carrer Raval ja han estat corregides i es mostren a nivell. Bona feina!!!.

 • Neteja d'un banc al Passeig Manuel Puigverd

  Aquesta és la imatge d’aquest banc situat a l’inici del Passeig Manuel Puigverd (al costat de la font ornamental del pas a nivell). Té la mala sort d’estar situat sota d’un dels plataners triat pels ocells per passar l’estona i fer les seves necessitats. Aquestes són les imatges preses per elcalellòmetre.cat de l’estat en què ha quedat.

  SOLUCIONAT… Aquí teniu les imatges del banc ja net i disposat a què algú s’hi assegui. Bona feina!!!

 • Plataforma desnivellada als contenidors de la Plaça de l'Església

  En Josep Maria Marré ens fa arribar aquestes fotografies dels contenidors de la Plaça de l’Església, tot just al davant del carrer Batlle. Com s’observa, la plataforma està més aixecada d’un costat que de l’altre i genera un perillós desnivell (afirma en Josep Maria, que ja hi ha vist caure dues persones).

  SOLUCIONAT… Com podeu comprovar a les imatges preses per elcalellòmetre.cat, la plataforma ha deixat de tenir cap desnivell. Així s’evitaran possibles ensopegades. Bona feina!!!.

 • Pilones en mal estat a la Plaça del Mercat

  elcalellòmetre.cat ha constatat el mal estat d’aquestes dues pilones situades a la Plaça del Mercat, situades a la part del darrera (al costat del pas que accedeix al carrer de Sant Antoni).

  SOLUCIONAT… L’Ajuntament ens ha enviat ja les fotografies amb les pilones reparades. Són aquestes. Bona feina!!!.

 • Mal funcionament d'un fanal al carrer Amadeu

  En Juli Tardio fa notar que aquest fanal del carrer Amadeu, situat al número 76 (com s’observa a la imatge), no funciona correctament. La bombeta s’apaga i s’encén de forma continuada. Podria tractar-se d’un mal contacte i demana si es poden revisar els connectors o canviar la bombeta.

  SOLUCIONAT… L’Ajuntament ens ha comunicat que el fanal ja funciona amb normalitat. Bona feina!!!

 • Limitador del carril bici aixecat a la Riera Capaspre

  La Carme Guri demana una actuació amb certa urgència, després de comprovar com aquest limitador del carril bici de la Riera Capaspre s’ha separat del ferm. La fotografia està presa el dimecres 16 de novembre. I afegeix: “avui dijous 17, la peça en qüestió reposa solta a la calçada amb uns grans cargols rovellats esperant el pas d’un pneumàtic despistat”. Les tres últimes imatges han estat afegides per elcalellometre (estan preses el dissabte 19 de novembre)

  SOLUCIONAT… La Carme ens informa que ja han estat substituïts els dos limitadors del carril bici. Però, que són d’un model diferent als existents i que això afecta l’estètica de la Riera Capaspre.

  Ho podeu comprovar vosaltres mateixos… Us agrada el model?. El veieu molt diferent?… Bona feina!!!!

 • Pilones en mal estat al carrer Bruguera

  Aquestes imatges són de tres pilones consecutives situades al carrer Bruguera, entre Amadeu i Ànimes. Totes elles, fetes malbé pels cops dels vehicles que hi estacionen. Fa uns mesos, ja es va corregir una pilona d’aquest carrer. Aquestes són les fotografies preses per elcalellòmetre.

  SOLUCIONAT… Doncs avui mateix (18 de novembre del 2011) han estat substituides.Les imatges són aquestes. El ciment amb què han estat fixades de nou a terra, encara és tou. La que era més torçada de totes, ha estat substituïda per una de nova. Bona feina!!!

 • Vidre trencat d'una pilona al carrer Bruguera

  Aquestes imatges han estat recollides per elcalellometre.cat. Corresponen a una pilona del tram final del Carrer Bruguera, al davant de la zona habilitada per a estacionar, al costat de l’Església. Suposadament, algun dels vehicles aparcats l’hauria trencat fent marxa enrere.

  SOLUCIONAT… El vidre ja ha estat substituït i, per tant, la pilona ja està reparada. Bona feina!!!

 • Dificultats per als vianants per transitar pel Carrer Doctor Vivas

  L’Emilio López ens ha fet arribar aquestes dues fotografies de les dificultats que tenen els vianants per transitar pel carrer Doctor Vivas, especialment després que hagi plogut. A la fotografia número 1, s’observa com queda d’enfangat el pas dels vianants que limita amb el parc infantil del carrer. Afirma que queda totalment inhabilitat, especialment si es porta un cotxet de nens petits. La solució alternativa passa per creuar la vorera, però com s’observa a la fotografia número 2, el trànsit es fa impossible. Per la presència de matolls i d’una barana. Demana si es pot prendre una solució de millora.

  SOLUCIONAT… Gran feina. Els veïns del carrer Doctor Vivas ja no tindran cap més problema els dies de pluja.Ja veieu a la imatge que han desaparegut els matolls i la barana i que, en el seu lloc, ara hi ha una magnífica vorera. Molt bona feina!!!.

 • Paperera en mal estat al Passeig Manuel Puigverd

  Aquesta paperera està situada al Passeig Manuel Puigverd, al costat de l’àrea infantil de la Gàbia. S’observa en les fotografies preses per elcalellometre.cat, que està totalment inclinada perquè la base de ferro no està ben subjectada a la plataforma del terra.

  SOLUCIONAT. La paperera ha estat retirada, perquè no es podia arranjar.

 • Minideixalleria oberta a la Riera de Capaspre

  En Ramón Texidó ens fa arribar aquesta imatge d’una minideixalleria que s’ha trobat oberta (24.10.11) a la Riera de Capaspre. A la imatge s’observa com la porta ha estat forçada i la publicitat del panell és a terra. En Ramón diu que ho comunica a l’Ajuntament de Calella, tot i saber que el manteniment en depèn d’una empresa privada.

  SOLUCIONAT… L’empresa Blipvert, que s’encarrega del manteniment de les minideixalleries, ha corregit ja els desperfectes i en Ramón Texidó ens envia la fotografia. Bona feina!!!

 • Fanal trencat i bancs deteriorats a la Plaça del Bunyol

  En Jaume Torrent ens fa arribar aquestes imatges del mobiliari i l’enllumenat de la Plaça del Bunyol. Fa notar que els bancs estan força deteriorats pel pas del temps i que un dels fanals té un vidre trencat.

  SOLUCIONAT (una part)… El vidre del fanal ha estat substituït per un de nou.

  Aquí teniu les imatges. Ara estaria bé saber quina és l’actuació que es pensa fer sobre els bancs de la Plaça. De moment, bona feina!!!, tot esperant que es resolgui la resta de la incidència.

 • Barana desfalcada a l'accés a les Torretes

  En Gabriel Belvedere ens envia aquestes imatges de l’accés a les Torretes. Un dels barrots de la barana ha quedat despenjat d’un costat (fotografia 1). A més, s’observa com el barrot que la subjecta a terra queda una mica desfalcat (entenem que per l’efecte de l’aigua). En Gabriel afegeix dues imatges més. Una d’un seguit de brutícia acumulada enmig del bosc (fotografia 2). Com que és difícil de situar-la, acompanya l’observació d’una tercera fotografia amb el posicionament del lloc a través del GPS. Aquestes en són les imatges.

  SOLUCIONAT (una part)… L’Ajuntament de Calella ens envia la següent imatge de la barana corregida.El servei de manteniment ha decidit retirar la part de la barana que estava desfalcada, pels problemes de subjecció a terra. No tenim notícies, de si ha estat retirada la brutícia acumulada en un altre dels punts del bosc que envolta les torretes. Bona feina!!!

 • Dificultats per aparcar a l'espai reservat per a les motos

  La Susana Díaz fa notar que “els aparcaments de motocicletes dels carrers Àngel Guimerà i Balmes, cantonada amb el carrer Església, sovint estan ocupats per vehicles, que envaeixen l’espai reservat a les motos”. I demana, si seria possible, “col.locar unes pilones, com s’ha fet a d’altres indrets de Calella, per delimitar l’espai i impedir que els cotxes se n’aprofitin”. Adjunta aquesta imatge com a exemple.

  SOLUCIONAT… La mateixa Susana ens envia les següents fotografies. La seva petició ha estat atesa i ja s’han muntat les pilones que delimiten l’espai d’aparcament destinat a les motocicletes. Bona feina!!!.

 • Banc estellat al Parc del Passeig Manuel Puigverd

  elcalellometre.cat ha comprovat el mal estat d’aquesta barra espatllera d’un dels bancs del parc infantil del Passeig Manuel Puigverd. Està completament estellada, amb el consegüent perill que comporta per a la mainada i per qualsevol persona que no s’hi fixi. La fusta ha quedat en molt mal estat.

  SOLUCIONAT… Ja es pot recolzar el braç novament. Aquestes són les imatges recollides per l’equip de elcalellometre.cat. La barra, la de dalt de tot, ha estat canviada totalment i la gent ja s´hi pot asseure sense perill. Bona feina!!!

 • Plafó informatiu a la Plaça Lluís Gallart

  En Roger i la Magda ens fan arribar aquestes fotografies en què s’observa com a desaparegut aquest rètol informatiu de la Plaça Lluís Gallart. A banda de preguntar-se què se n’ha fet, constaten que les guies que el subjectaven estan en mal estat. Per tant, amb perill que algú es pugui fer mal amb els ferros.

  SOLUCIONAT… Ja ha estat solucionat.

  A la foto que ens envia la Magda s’observa com les guies metàl.liques de color blanc han estat retirades. Es desconeix si el plafó serà restaurat o quedarà buit com ara. Bona feina!!!

 • Barana Plaça Lluís Gallart

  Aquestes imatges d’una de les baranes de la Plaça Lluís Gallart ens les ha enviades la Magda. S’observa com han perdut l’ancoratge que les fixa al terra (el mes d’agost, va passar el mateix amb les del costat oposat). La barana queda totalment desviada del terra i es mou fent una mica de força amb les mans.

  SOLUCIONAT… La barana ja està corregida.

  Ja no es mou. Ha estat novament ancorada a terra. Bona feina!!!

 • Avet amb ornamentació nadalenca a la Riera de Capaspre

  En Baltasar Polo ens ha fet arribar aquestes fotografies de l’avet que corona la Riera de Capaspre al costat de la rotonda de la carretera. Fa notar que fa molt de temps que l’ornamentació nadalenca no ha estat retirada i ja forma part de l’aparença habitual de l’avet. A més, es demana si les ordenances municipals permeten la instal.lació dels llums nadalencs als arbres públics. I afegeix que l’avet també serveix de subjecció a una caixa elèctrica, amb un cable de color negre que penja pel tronc. Demana en Baltasar si s’hi pot trobar una solució definitiva.

  SOLUCIONAT… Doncs, com es va comprometre el consistori, l’avet ja no viu el Nadal tot l’any.Aquí el teniu, sense aquell cable de color blanc, ni la caixa elèctrica que en penjava del tronc. Bona feina!!!

 • Pilona torçada al Carrer Balmes amb Església

  La Magda ens fa arribar aquesta fotografia d’una de les noves pilones instal.lades al carrer Balmes, arran de la remodelació de l’últim tram del carrer Església. De fet, les pilones estan situades al creuament dels dos carrers. I diu que en són dues les afectades, l’altra està situada al carrer Àngel Guimerà, també cantonada amb Església.

  SOLUCIONAT… La Magda ens ha enviat aquesta imatge de la pilona ja corregida al carrer Balmes (fotografia nº1). I l’Ajuntament, la del carrer Àngel Guimerà (fotografia nº2). Bona feina!!!

 • Barana i paperera rovellades al pas subterrani del Carrer Bartrina

  En Ramon Tomàs ens fa notar el mal estat d’alguns dels barrots del pas subterrani del carrer Bartrina. A les imatges es pot observar com a un d’ells li falta un tros, amb el conseqüent perill que comporta si algú hi posa la mà. També s’observa que la paperera del costat (imatge 1), també està afectada pel rovell. Demana una solució perquè ningú prengui mal.

  SOLUCIONAT (a mitges)… Ja s’hi ha començat a posar fil a l’agulla.

  Aquestes són les imatges enviades per l’Ajuntament de Calella. La barana del pas subterrani del Carrer Bartrina ha quedat arreglada, per la banda del Passeig Manuel Puigverd. Queden només, els barrots de l’altre costat de la via. A més, la paperera rovellada ha estat substituïda per una de nova. Bona feina!!!

 • Garlandes al carrer Bartrina

  En Josep Barri fa notar que, superada la Festa Major del juny, encara pengen de les façanes del Carrer Bartrina les garlandes ornamentals. Afirma que oculten la façana de la Capella Sant Quirze, la casa natal de Francesc Bartrina. I diu textualment, “fa certa basarda veure alguns visitants com intenten fer una fotografia d’aquestes façanes sense que els hi entrin a la imatge massa tires de colors, per més que siguin blaves i granes”. Demana si es poden retirar.

  SOLUCIONAT… La Pilar ha comunicat que ja han estat enretirades. Aquí teniu les fotografies recollides per elcalellometre.cat

 • Fanal amb cables al descobert al Carrer Monturiol

  En Carles Clemente ens ha enviat aquestes fotografies d’aquest fanal a la confluència del Carrer Monturiol amb el Rierany dels Frares. S’observa com els cables elèctrics són al descobert, a l’abast de qualsevol persona. Demana una reparació amb celeritat.

  SOLUCIONAT. Els cables elèctrics ja no estan al descobert…Aquestes són les imatges de l’Ajuntament, en què queda clar que s’ha restaurat la placa metàl.lica i que s’ha cobert també, amb cinta, un forat a la part inferior. Bona feina!!!

 • Fanal en mal estat al Carrer Ànimes

  La Magda i en Roger ens envien aquestes fotografies d’un dels fanals de pared, al Carrer Ànimes (entre Jovara i Església). El vidre que cobreix la bombeta s’ha després del punt frontal de subjecció.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament de Calella ja ens ha enviat les fotografies…Són aquestes. Es pot comprovar com la peça que protegeix la bombeta ja ha quedat subjectada i no corre perill de caure a terra. Bona feina!!!

 • Paperera apunt de caure al Carrer Diputació

  La Carme Guri ens fa arribar aquesta fotografia d’una paperera apunt de caure al Carrer Diputació, al costat de la Riera de Capaspre. S’aguanta fent equilibris.

  SOLUCIONAT. Actuació ràpida…

  L’Ajuntament de Calella ha falcat la paperera, novament al terra. Aquesta és la imatge que ens han enviat. Bona feina!!!

 • Canonada al descobert al Carrer Batlle per l'efecte del rovell

  elcalellometre.cat ha constatat el mal estat d’una canonada al Carrer Batlle (baixant cap a mar, al marge esquerre i a tocar del gimnàs). El rovell ha fet desaparèixer totalment el tram de la canonada que quedaria soterrat. Això fa que quedi al descobert el forat de l’espai que ocupa la canonada. El perill d’entrebancar-se existeix.

  SOLUCIONAT. Ja no existeix perill. No us perdeu les imatges…L’Ajuntament de Calella ha recollit aquestes imatges de la reconstrucció de la canonada, que ja pot fer la seva funció de desaigüe. El perill d’entrebancar-se ha desaparegut. Bona feina!!!

 • Publicitat a les façanes

  La Carme Guri fa constància d’aquests cartells publicitaris penjats en una de les façanes del xamfrà entre els carrers de Jovara i Balmes. I es demana si, veritablement, se sanciona aquest tipus de pràctica. A més, en Xavier Dosil també ens envia aquesta altra fotografia del carrer Bruguera, a tocar d’Ànimes.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament de Calella ha decidit sancionar la infracció, segons ha informat a elcalellòmetre.cat. Llegiu la informació detallada al comentari d’aquesta entrada.

 • Cables elèctrics a la vista al Rierany de Valldenguli

  En Marçal ens envia aquesta fotografia de la cantonada entre el Rierany de Valldenguli i el carrer Garbí. Fa notar que la caixa de corrent té els cables a la vista per què hi falten les lloses al terra. Avisa del perill que això suposa.

  SOLUCIONAT… La fotografia ja ens ha arribat. Com podeu comprovar, les coses han canviat des del mes d’agost. Els cables ja no són a la vista ni a l’abast de ningú. Per tant, bona feina!!!.

 • Pilona en mal estat al carrer Bruguera amb Ànimes

  L’equip d’elcalellometre.cat recull aquestes dues imatges de la pilona que limita l’aparcament entre els cotxes i les motos, situada al carrer Bruguera a la cantonada amb Ànimes. S’observa que té ja certa inclinació respecte al terra i que la força del cop que ha rebut, l’ha desfalcada.

  SOLUCIONAT. Ja tenim les imatges de la pilona corregida…Com observareu a les fotografies, ha quedat ben falcada a terra. Esperem que duri. Bona feina!!!

 • Les Torretes, font sense aigua i accés perillós

  La font situada a l’esplanada de les Torretes ha estat motiu de conversa al facebook (comentaris relacionats amb la Font de la Plaça Lluís Gallart). La Carme Guri fa notar que no raja aigua, un bé preuat després de fer-hi la pujada. Doncs bé, en Gabriel Belvedere s’ha afanyat a mostrar la fotografia d’una de les fonts amb millors vistes del Maresme. L’equip d’elcalellometre.cat afegeix tres fotografies més de l’estat en què es troba l’escala d’accés a les Torretes, un cop passat el pont de fusta que creua l’NII. Entenem que les últimes pluges van provocar petites esllavissades de la sorra dels marges, que les converteixen en perilloses. Sobretot de baixada, pel fet que els esglaons han quedat amagats i és fàcil relliscar.

  SOLUCIONAT. La font de les Torretes ja raja aigua i les escales han quedat netes de sorra…

  L’Ajuntament ens ha enviat ja la fotografia de les escales ben netes de sorra. Quan arribeu a dalt, després de l’esforç, també podreu veure aigua. La Montse Camps va avisar que la font raja aigua des del dimarts 23 d’agost. Aporta la prova gràfica. Tot i així, afegeix que es perd molta aigua si el mecanisme que acciona l’aixeta no s’acompanya de la mà (la imatge n’és una bona mostra). Assegura que triga molt a tancar-se. Les fotografies de l’accés i de la font són aquestes. Bona feina!!!

  Font Torretes (1) Solucionat

   

 • Font sense aigua a la Plaça Lluís Gallart

  En Gabriel Belvedere ens escriu a la bustia@elcalellometre.cat per fer-nos notar que la font de la Plaça Lluís Gallart no raja aigua. Afirma que ja fa un temps que es va posar en contacte amb l’Ajuntament, però que encara no en té resposta. Diu que seria convenient el seu funcionament, per ser una plaça on la gent hi fa esport i necessita beure aigua.

  SOLUCIONAT. Ja tenim la imatge de la font rajant aigua…

  Novament, bona feina de l’Ajuntament que ha actuat amb celeritat. La font de la Plaça Lluís Gallart ja raja aigua i en Gabriel Belvedere ens fa arribar la imatge.

  Font Lluís Gallart (1) Solucionat
 • Barana en mal estat a la carretera

  L’equip d’elcalellometre.cat ha comprovat el mal estat en què es troba la barana que segueix el camí paral.lel a la N-II. Les fotografies han estat preses a l’alçada del Far i fins a les escales de baixada a la piscina, en direcció a Calella.

  SOLUCIONAT… No us perdeu la galeria. Gran feina…Si llegiu el comentari d’aquesta observació, el 23 d’agost, l’Ajuntament va traslladar al Servei Territorial de Carreteres, les fotografies penjades a elcalellometre.cat. L’Ajuntament no hi pot intervenir directament, per què no és competència seva, sinó del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. Doncs bé, tots els fragments malmesos de la barana han estat corregits, com veure-ho a les fotografies. Només falta la capa de pintura. Boníssima feina!!!

 • Barana en mal estat a la Plaça Lluís Gallart

  En Gabriel Belvedere s’ha dirigit a la bustia@elcalellometre.cat per fer notar el mal estat en què es troba una de les baranes de la Plaça Lluís Gallart. Afirma que és un perill per a la gent que juga al bàsquet a la plaça i també per als nens que hi corren. Constata que els ancoratges que la subjecten a terra han cedit. L’equip de elcalellometre.cat havia constatat prèviament el mal estat de la barana i també hi afegim les nostres fotografies. Es confirma la desviació respecte als ancoratges i una certa inclinació.

  SOLUCIONAT. La barana ja està fixada a terra…

  Les imatges que ha recollit en Gabriel Belvedere demostren que la barana ha quedat fixada a terra novament. En les fotografies s’observa com la seva alineació és total, després que els ancoratges han estat soldats. I no només això, sinó que en Gabriel també confirma que s’està reparant la font de la mateixa Plaça Lluís Gallart, perquè torni a rajar aigua. Esperem les imatges de l’aixeta de la font, amb l’aigua caient. Per tant, bona feina!!! per part de l’Ajuntament de Calella.

 • Estructura de fusta malmesa en una àrea infantil del Parc Dalmau

  En David Pujol ens fa arribar a través de la bustia@elcalellometre.cat aquesta observació sobre l’estructura de fusta situada a l’àrea infantil de la part de baix dels pins (Parc Dalmau). I diu, ‘hi ha una estructura de fusta (imatge número 1) que li falta una barra (imatge número 2). A banda que pot representar un perill per a la mainada que s’hi vulgui enfilar, hi surt un cargol tot rovellat (imatge número 3). Fa uns dies, les mestres d’un casal havien d’avisar als infants que no s’hi acostessin. Potser el desperfecte no és de massa entitat, però alhora, la solució podria ser ben senzilla i així evitar algun petit disgust’.

  SOLUCIONAT (una part). Ja podeu comprovar que el perill del cargol rovellat, ja no existeix…

  En David Pujol ha comprovat fefaentment que s’ha reduït el perill. Diu: ‘he tornat als pins amb la meva filla i m’he adonat que el cargol que sobresortia d’una estructura de fusta, i que podia representar un cert perill, ja ha estat eliminat. Ara només falta que s’acabin de substituir les barres que no hi són. Moltes gràcies’. Bé, doncs, quan ens arribin la resta de fotografies, quedaran penjades. Bona feina!!!.

  Parc Dalmau (1) Solucionat
 • Paperera col.lapsada a la Plaça de l'Ajuntament

  En Carles Clemente fa notar a través de la bustia@elcalellometre.cat que seria convenient canviar la paperera que hi ha a la Plaça de l’Ajuntament (ubicada al costat dels contenidors de residus) per una altra de més capacitat i apunta que seria bona idea ubicar-ne una d’igual a les del carrer Església. La fotografia que acompanya està presa el dilluns 8 d’agost del 2011 a les 8 del vespre. Diu que la imatge de la paperera, al 100% de la seva capacitat i amb restes escampades per terra, es repeteix molt sovint.

   

   

   

   

   

   

   

   

  SOLUCIONAT. La paperera ha estat substituida…

  L’Ajuntament de Calella ha accedit al canvi de la paperera per una altra de més capacitat (al costat dels contenidors de residus). A més a més, n’ha ubicat una de les mateixes dimensions al costat de l’entrada a l’edifici consistorial. Bona feina!!!.

   

 • Fitons d'obra situats a la Riera de Capaspre

  En Ramón Texidó ens envia aquesta foto a la bústia del calellometre.cat (bustia@elcalellometre.cat), dels fitons de la Riera Capaspre de Calella. Al seu parer, aquests elements no són prou visibles per als vianants. I, la seva forma triangular, baixa i allargada, pot afavorir les caigudes. No en demana la seva substitució, però sí que es tingui en compte aquest fet i proposa fer algun tipus d’actuació per fer-los més visibles. Segons comenta: ‘costen de veure, especialment de nit o quan hi ha molta afluència de persones’.

   

   

   

   

   

   

   

  SOLUCIONAT… L’Ajuntament va anunciar (16.11.2011), que els fitons de la Riera serien retirats per fer-la més accessible als vianants. Aquest és l’enllaç amb la confirmació de la notícia. De fet, les feines ja s’estan fent com vam confirmar a través del bloc, en una nova entrada. Bona feina!!!

   

   

 • Pilona desapareguda al carrer Jovara amb Bartrina

  La Carme Guri (@carmeguri), a través del twitter del @calellometre, ens alerta del perill que hi ha per als vianants al carrer Jovara amb Bartrina. Ha desaparegut una de les pilones mòbils. La foto està feta a les 9 del matí del dissabte 23 de juliol del 2011.

  SOLUCIONAT. Tením ja la fotografia amb la pilona restaurada…

  L’equip d’elcalellometre.cat hem comprovat que el forat deixat per la pilona desapareguda ha estat cobert. Desconeixem si la pilona ha estat restaurada, però el que queda clar és que s’hi ha posat una placa metàl.lica. La foto ha estat feta a les 8 del vespre del 24 de juliol del 2011. Per tant, donem el tema per tancat i passa a ser un cas solucionat.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Mur pàrquing zona blava Hospital de Calella

  En Juan Carlos Rosa(@jcrosa) ens ha enviat aquesta fotografia nocturna a travès del twitter. Ens informa del mal estat d’aquest mur situat al costat de la rampa que dóna accés als vianants a l’Hospital Comarcal de Calella.

   

   

   

   

   

  SOLUCIONAT. Els avisos dels calellomètrics i calellomètriques ens han fet moure per trobar les fotos…

  Ha estat primer en Xavier i després l’Alfred qui han alertat de la reconstrucció del mur del pàrquing de la zona blava a l’Hospital de Calella. De fet, quan ens hi hem desplaçat, l’operari encara hi treballava. A falta de petits retocs, el sobre de les totxanes (com s’observa a la quarta fotografia) i la barana, la reconstrucció és gairebé total. Esperant la foto definitiva, gaudiu amb aquestes que ha prés elcalellometre.cat.

 • Actualització mal estat de l'estructura de ferro sobre la Riera de Capaspre

  El 27 de febrer l’equip d’elcalellometre.cat va constatar el mal estat d’una de les peces integrades a l’estructura de ferro que creua la Riera de Capaspre. Observació que correspon a les dues primeres imatges, la de la peça en bon estat i la de la peça degradada. Ara, hi podem afegir una tercera. En Dani Janer ens fa saber a travès de la pàgina al facebook (http://www.facebook.com/elcalellometrecat), que la degradació ha augmentat, fins al punt que els cables que hi passen han quedat al descobert. Alerta també que amb la calor que fa, l’aïllant pot acabar fent-se malbé i es pot còrrer el perill d’enrampar-se.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ja ha enviat les fotografies i amb sorpresa…

  Per què, la correcció ha estat completa. Tots els elements degradats de la passera que creua la Riera de Capaspre han estat restaurats. Primerament, amb la cobertura del cablejat amb una nova estructura de ferro cilíndrica i posteriorment, amb el pintat de la peça. Així doncs, bona feina!!!. Aquestes són les dues imatges que ens han enviat.

 • Monument al Barça al carrer del Mar amb el Passeig de les Roques

  La Carme Guri ens fa arribar a través del twitter (@carmeguri) aquesta fotografia de l’estat en què es troba el peu del monument al Barça, al carrer del Mar/Passeig de les Roques. Ens fa notar que aquest és un lloc de pas de milers de turistes i alhora, també visitants.

  SOLUCIONAT. L’Ajuntament ens ha enviat ja les fotografies amb la correcció del desperfecte…

  En les fotografies que ens envien des de l’Ajuntament de Calella, s’observa com el desperfecte del peu del Monument del Barça ha estat corregit. Els cables ja no queden a la vista, després de la reconstrucció de la peça de formigó. Aquestes són les fotografies. Bona feina!!!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • 'Pipican' dels Eucalíptus

  La Iolanda Matas ens fa notar que la porta del ‘pipican’ dels Eucalíptus ha desaparegut des de la revetlla de Sant Joan. Com a mesura provisional, i per iniciativa individual, s’hi ha col.locat un pallet que fa de porta.

  SOLUCIONAT. La Iolanda ens ha fet arribar les fotografies…

  Aquesta és la imatge que ens ha fet arribar la Iolanda de la porta del ‘pipican’ dels Eucalíptus. Ja no hi és el pallet de fusta, que l’ha estat substituint durant aquest temps. Bona feina!!!

   

   

   

   

   

   

   

 • Porta de fusta apunt de caure al Parc Infantil del Passeig Manuel Puigvert

  En Jordi Verdura (@jordiverdura) ens avisa a travès del twitter que la frontissa d’una de les portes d’accés al Parc infantil del Passeig Manuel Puigvert (al costat de la Gàbia) és apunt de caure. A la fotografia s’observa com només està subjectada per un sol cargol.

  SOLUCIONAT. elcalellometre.cat ja disposa de les imatges de la porta reparada…A la primera s’observa com després d’uns dies sense porta, ja estat colocada de nou. Ara, però, l’obertura des del Passeig és cap a l’esquerra. Això ha obligat a posar un topall, com s’observa a la fotografia 2, per evitar cops amb el banc. També s’ha procedit a la substitució de la fusta perimetral del costat de la porta (fotografia 3)… I també, una imatge (nº4) de l’altre accés que té l’àrea infantil. Bona feina!!!

  A continuació us deixem el procés que ha seguit la reparació de la porta, des del moment en què ens va arribar l’observació de’n Jordi Verdura, fins a la seva reparació… Dues fotografies de l’estat actual en què es troba la porta de fusta i que complementen la inicial. En una d’elles es pot veure com la porta està totalment despenjada de les frontisses, de la part del darrera. I en l’altra, el forat que deixa al terra cada vegada que s’obre.

  En Gabriel Belvedere ens fa arribar dues noves fotografies. A la primera s’observa com la porta malmesa la van treure per reparar-la. I pel que fa a la segona, és d’una de les estructures del parc infantil. Fa temps que està en desús, però en Gabriel fa notar que la mainada, no el deixa de banda, sinó que per ells és un atractiu més per pujar-s’hi (imatge 2). I avisa de la seva perillositat.

  Doncs bé, l’estructura també ha estat restaurada. Aquí us deixem les fotografies. Bona feina!!!